![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10/03/2010 Saat 18:09 |
Arkada?lar,
Model korumak amaçly Ystanbul'da cam veya tercihen pleksiglas yaptyrmak istiyorum. Model 48 ölçek oldu?u için mevcut koruma kutularynyn yetersiz oldu?unu dü?ünüyorum. Öneride bulunabilecek var my? Tolga |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Cam a?yr olur, pleksiden yaptyrt. Karaköy'deki pleksicileri kafa kola alyrsan yapyyorlar. Özellikle kenar birle?imlerini 45 derece yapmalaryny iste. Ve tabi temiz olmasy gerekti?ini. Tünelin giri?i civarynda bir kysym pleksiciler mevcut.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Yuvarlak kesip üzerini yarym küre yapabiliyorlar my?
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Modoko'nun arkasynda biryerlerde yapan biri vardy yaryn ö?renirim.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
?effaf kek kutulary geldi birden aklyma Tolga, (tabiki ?effaflyk anlamynda model sergilemek için i? görmez) evdekini ben vernik sonrasy tozlanmasyn diiye kullanyrdym bir ara...
|
|
![]() |
|
tozbek
![]() ![]() ![]() |
Enterasan bir fikir :) Ben genellikle çama?yr makinesini kullanyyordum. Tabi eskiden. ?u an bebek nedeniyle günde 3 parti çaly?yyor makinecik :)
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Modelleri korumanyn en iyi yolu pis ve antisosyal olmak:} Maket yapmayan kimseyi eve davet etmeyip, temizlikçi de kullanmayynca sa?am kalyyorlar....teoride...ben ne yazyk ki bu ermi?lik seviyesine ula?amadym. Ho? maket de yapmadym baya?adyr.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
311Tomcat
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
![]() ![]() ![]() |
Bence modelleri korumamyn yollary ?öyle:
1 1/32 yapmamak. 2 Yapsanynyzda bunlardan fazla yapmamak. 3 Fazla yapsanyzda evden ta?ynmayyn 4 Ta?ynsanyzda onlary po?etlerde ta?ymayyn. 5 Ta?ysanyzda oturup a?lamayyn. |
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Modelleri korumanyn en iyi yolu pis ve antisosyal olmak:} Maket yapmayan kimseyi eve davet etmeyip, temizlikçi de kullanmayynca sa?am kalyyorlar....teoride...ben ne yazyk ki bu ermi?lik seviyesine ula?amadym. Ho? maket de yapmadym baya?adyr. Huleyn makat yapmyyom diyon , yapsan n'olur alayy 144 zati... Tolga abinin ayyrdy?y yere sen 10 tane tykarsyn artyk üst üste ;) |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Fazla:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |