Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: 1/72 T-2 Buckeye (Revell/Matchbox) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
Baris Can
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 385
Alıntı Baris Can Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/02/2010 Saat 11:53
Orjinalini yazan: Holy Diver

Bary? bey bende a-4 ile ilgili herhangi bir çizim yok. Ben sadece Buckeye hatasyza yakyn kalyplanmy? demek istemi?tim. Yani bu durumda a-4 kitine ayny parçalary koymu?larsa ya bir hata olmu?tur veya kit toptan yanly?tyr. Gördü?üm kadaryyla sizin çerçeveler çok farkly. Kalyp, yapysy geregi onun kanadyny buna ekleyelim, ?unun kuyru?unu bunun ?u kalybyna koyalym ?eklinde yap-boz türü ?eyler de?il, o nedenle böyle bir al takke ver külah yapylmasy imkansyz. Ayryca iki uçak elma ve armut kadar de?il, elma ile zürafa kadar farkly :) Muhtemelen sizin aldy?ynyz kutuda bir yanly?lyk vardyr.
Diyelim ve bu konuyu noktalayalym artyk.

Haklysynyz rahmi abi. Tekrar kusura bakmayyn konunuzu istemeden farkly bir yöne yönlendirmi? gibi oldum, sizin modelde bir sorun yok, ben resimlerden yola çykarak bazy yorumlarda bulundum, olay dallanyp budaklandy, inanyn sizin maketçilik dersi gibi anlatty?ynyz konuya bir an önce dönelimde hepimiz bilginizden faydalanalym.
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
IP
Rahmi K.
Admin Group
Admin Group
Simge
+ + +

Gönderilenler: 1212
Alıntı Rahmi K. Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/02/2010 Saat 20:44
Esta?furullah :) Derslik bir durum yok ortada, daha evvel ba?ka modelciler tarafyndan da yapylmy? basit teknik ve yöntemleri tekrarlyyorum elimden geldi?ince.

Düzenleyen Holy Diver - 04/02/2010 Saat 20:44

IP
Rahmi K.
Admin Group
Admin Group
Simge
+ + +

Gönderilenler: 1212
Alıntı Rahmi K. Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14/02/2010 Saat 16:18
Oldu?u kadar artyk modunda devam etsem de maket hiç fena olmuyor. Sonradan pi?man olmamak için sanyrym bu noktada bir mola verece?im. Gövdedeki tüm detaylar çizildi, kapaklar vs. eklendi. Son hali budur, bir iki maket sonra dönmek üzere dolaba kaldyrdym. Sonrasynda ini? takymlary, kapaklary ve gövde üstündeki küçük hava alyklary vs. ?eklinde devam edecek.

IP
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04