![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hsöylemez
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05/05/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/01/2010 Saat 14:03 |
Modelimiz Revellin 1/72 c versiyonu ..
Ylave olarak academy kitinden yakyt tanklary ve ve dikey stabilizer alyndy. Blok 30 Öncel filonun yapym a?amalary.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hsöylemez
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05/05/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Decalleri Babi decalden Taryk'tan ve turkuaz setinden kullandym.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hsöylemez
![]() ![]() ![]() |
Küçük bir ayrynty referans fotolaryna bakerken ;
Hava aly?yyla o kadar u?ra?mama ra?men her ne hikmetse kapatsam nasyl olur diye dü?ündüm.. ![]() Elimdeki yedek nozzle tamiya maske banty ile tamamen sardym. Üzerine tamiya puty ile ( tinerle boza kyvamynda olucak ?ekilde) incelterek bir kat sürdüm. Kuruduktan sonra , nozzle penseye kyrarak çykarttym. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hsöylemez
![]() ![]() ![]() |
Gündüz gözüyle pist yapymyna devam edildi..
Önce hataly çizdi?im çizgi zymparalandy ve öngölgeleme yapyldy.. ![]() Ardyndan tamiya XF-2 beyaz, revell 76 giri , ve Fs 30219 boyalarynyn kary?ymy ile pist boyandy.. ![]() Uça?yn tekerleklerinin altyna takozlar kürdandan üçgen ?ekilde yapyldy ve saryya boyandy.. ![]() Uçak pistte oturtuldu.. ![]() |
|
![]() |
|
hsöylemez
![]() ![]() ![]() |
Takozlara tutcak yerleri telden ilave yapaldy ve siyah boyandy.
![]() ![]() Kanatlardaki ve kuyrukltaki antenler yine telden yapyldy. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hsöylemez
![]() ![]() ![]() |
Ve modelimiz sonlandyryldy..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hsöylemez
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk. Güzel bir yapym a?amasyny izlemenin yany syra benim açymdam bir ba?ka arty nozzle örtülerinin nasyl yapyldy?yny ö?renmek oldu.
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel gözüküyor elinize sa?lyk.
|
|
![]() |
|
hsöylemez
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler arkada?lar . Tolga bey arkadaki örtü için denemed?im yol kalmady ..
Macunu ilk defa denedim , böyle bir sonuç ortaya çykty.. Bunu yapmamyn sebebide , revellin nozzle kapaly ve detay seviyesi iyi olmady?yndan referanaslara göre kapattym.. Bu kuyruk nolu uça?ymyzda K.Atatürk yazysy beyaz. Yeni çekilen fotolarynda merdivenler son olarak turuncuya boyanmy?.. Herkeze Yyi modeller.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
onuresenlik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle çok ba?aryly. Tebrikler.
|
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Benim de oldukca hosuma gitti. Diorama basit olmasina ragmen buyuk renk katmis modele. Her seferinde simdiye kadar yapmadigim bir model yapayim diyorum ama icimde Ceylan filoyu yapamamak uhde kalmistir. Belki sizden esinlenip 48'lik bir Ceylan filo yapabilirim.
|
|
![]() |
|
zafer kahraman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmu?. Heveslendirici bir çaly?ma. remove before flight flamalaryny nasyl yaptynyz?K. Atatürk dekali nasyl temin edebilirim?
|
|
zafer k.
|
|
![]() |
|
maverick99
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmu? elinize sa?lyk. Yalnyz bir?ey dikkatimi çekti Blok 30 uçaklarda ini? farlary ana dikmelerde oluyor onu gözden kaçyrmy?synyz sanyrym,tekrar elinize sa?lyk.
|
|
Highlander Alfa Scramble go go go
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |