![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24/01/2010 Saat 21:37 |
Mrh 72 ölçek Almanlaryn ww2 Nachtjäger uçaklaryny yapmak istiyorum. ?öyle bir ?ey varki sava? zamanynda aktif rol oynayan uçaklary yapmak istiyorum bu uçaklaryn neler oldu?unu burdan payla?abilirmisiniz?
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
yanly? hatyrlamyyorsam Revelde He-219 , Me262 B1A1 vardy.Buna ilaveten piyasadas Tamiya dahil pekçok markada kaliteli 1/72 Nachtjäger bulmak mümkün.
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Wikipedia?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
O da olur tabe
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
mrh arkada?lar bahsetti?iniz wikipedia'da bulamadym varsa bilgisi olan lütfen yazabilirmi?
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
gokce
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar Oruç Reis Bey ;
Farkyna vardyysanyz bu topi?i açty?ynyzdan beri , Jolly Roger ve de benden ba?ka cevaplayan olmady.Bilmediklerinden mi ? , hiç sanmyyorum.Bu topi?i görmeyen forum üyelerini bir kenara byrakyrsak , eminim ki yazynyzy görüp de okuyan herkezin aklyna ?öyle yada böyle bir 1/72 Nachtjager modeli ve markasy ile birlikte kesin gelmi?tir.Syrf ?u " 1/72 German Nachtjager" 3 kelimesini yazmaya ü?enmeseniz "google" da , kar?ynyza çykan sonuç saysyna ?a?yryp kalaca?ynyza ?üphem yok.Forum üyelerinin dü?ünceleri kendilerine saklydyr,ba?kalarynyn adyna konu?mak bana dü?mez , elimden geldi?ince yardymcy olmaya çaly?tym ama bilgi talebinizi biraz da "Armut pi? , a?zyma dü? " ?eklinde görüyorum.Elinizi vicdanynyza koyun ve bir kez daha dü?ünün derim.Yapmayy dü?ündü?ünüz modelleri belirleyip de takyldy?ynyz bir nokta olsa (kamufle,filo numarasy v.s.) eminim ki daha çok destek görebilirisiniz.Ama insanlaryn sizin yerine arar?tyrma yapyp da size dönmesini beklemeniz ne kadar do?ru olur. En derin saygylarymla |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Gökçe bey ve yalym karde?ime bilgileri için t?k ederim.
Gökçe bey olayy hazyrcylyktan ziyade soran ki?inin hayatynda internet yada alet edevaty ne kadar vardyr diye dü?ünmek en güzelidir (Heleki biz evliler günlük i? ve ev hayatynyn getirdi?i sorumluluklar) Ynternete ancak vaktim var ise mahallemin bir kö?esinde kafeden takip edebiliyorum oda 1 saat sürüyor. kysa zaman diliminde heleki kaynaklar gevurca (Yngilizce) yazylmy?sa vay halime :-) bu nedenler belkide bu luzumsuz soruyu getirdi kusura bakmayyn. Bütün modelci dostlara sevgi ve saygylarymla. |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
erendiz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
revell 1:72 fw190 kiti vardyr. tüm d&r ve toysshoplarda bulabilirsiniz. ankaranyn isim vermek istemiyorum ama malum model ma?azasynda çe?itli markalaryn mevcut nachtjagger kitleri var. fakat 72 ölçekde biraz synyrly malesef.normal bir kiti bir parça tel ile neptün radary yapmak suretiyle çevirebilirsiniz tabi. bu konuda referans içinde http://wp.scn.ru/en/ sitesine bakabilirsiniz fakat site ingilizcedir...
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
çok t?k ederim arkada?lar.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |