![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Evet uçak tipi B-24
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Romanya'da Lancaster? "Yngiltere'ye dönmek"? Ploesti civaryna RAF akyny oldu mu? Ben bir tek Libya'dan kalkan 15th Air Force'un gitti?ini biliyordum. Ylginç bir bilgi. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
onge
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336 |
![]() ![]() ![]() |
Çok te?ekkürler Cem, umarym bahsetti?in kitaby temin edebilirim. Bu tür kaynaklary kar?yla?tyrmaly olarak okuyup de?erlendirmek ?üphesiz daha faydaly olacak...
Ploesti baskynyna katylan tayyarelerin içinde Lancaster oldu?u bilgisi bana da biraz garip gelmi?ti. Size bahsetti?im any kitabynyn sonradan hatyrlanarak yazyldy?yny tahmin ediyorum. Dolayysyyla bazy yanly?lar olmasy son derece do?al. Düzenleyen onge - 21/12/2009 Saat 13:39 |
|
"cure" le yeah tank cho she calcar
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |