![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Yarışma ve Sergiler | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

zafer
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 03/07/2008 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123  | 
  ![]()   Konu: Model Fuari Friedrichshafen Almanya 11.2009Gönderim Zamanı: 20/12/2009 Saat 23:54  | 

| 

Merhaba Arkadaslar

biraz gecte olsa sizlere bu sene 11 inci ayda yapilan Model Fuarindan bir kac görüntüyü iletmek istiyorum konulari ayirmadim rastgele hesabi bol eglenceler. Selamlar Zafer  
burasi Fuarin 9 sergi binasinin bir modeli  
burda Türk Yildizlari misafir (bence ilk defa Almanyada bir Sergide Türk Hava Kuvvetleri sergileniyor ) cünkü o kadar sergi gezdim ve daha görmedim.  

gördügünüz gibi BABIBI Modelde eksik degil  

burdada Kara Sahin boy gösteriyor  

kim demis model yapmak erkeklere mahsus modelleri hepsi ona ait  | 
			|
      |  
 |
| 

zafer
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 03/07/2008 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 20/12/2009 Saat 23:55 | 

| 

Devami

ziyaretcinin az olduguna aldanmayin daha sabahin dokuzu  
daha hucum baslamadan sakin bir sohbet  
asagidakiler Revel tarafindan klube reklam olarak hibe edilen Modeller  

Konu New York Limani  

Rakip takim is basinda  

Simdi Kalbi zayif olanlar asagidaki resimlere bakmasin  

ölcek farkini kiyaslamak icin masadaki tanklar 1:35 skala bu günlük bu kadar digerleri kisa zamanda.  | 
 |
      |  
 |
| 

tozbek
    Üye  

Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/12/2009 Saat 01:56 | 

| 

Çok te?ekkürler... Foto?raflara baktym baktym ve baktym... Karar verdim, benim maketim gelmi?. Yarym ne kalmy?ty tezgahta?

| 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |