![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13/11/2005 Saat 22:40 |
revell'in 1/72 kiti...bir arkadaşıma söz verdiğim için yaptım,gövdedeki anten çekilecek zozik kırılıp kaybolunca küstüm...radikal davranıp bu şekilde bitirmeyi düşünüyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Erinç Özgür |
|
White Stingray
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık.. kamuflaj gayet başarılı gözküyor.. bu arada; Arado Ar-240 C-2 gece avcısı kiti benimde şu an tezagahta..
![]() ![]() ![]() kolay gelsin |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
abi eskitsene bunu detaylara kir dolsun nıhahahha harika yapmışsın ellerine sağlık
![]() |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
yapıcaz bi güzellik
![]() |
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Bu versiyonun what if olduğunu unutmayalım. Yok böyle bir gece avcısı yani
![]() Batur, benekleri daha büyütüp biraz tarazlandırabilirsin. Antenleri de gerekirse söküp bir hale yola koyalım, askeri disipline isyan etmiş durumdalar ![]() Son not, Alman uçakları, hele gece avcılarında eskime, tabii eğer varsa, minimumdur. |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Peki Erinc abi bu gece avcisi versiyonunu normal versiyona cevirmemiz
mumkun mu?... |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
JG 5 Eismeer (Norveç) dekalleri bulman gerekecek korkarım.
|
|
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
http://www.features02.kitparade.com/ar240fw_1.htm
Erinç abi... adresteki versiyondan mi bahsediyorsun? Düzenleyen nezih |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
antenlerin nesi var erinç
![]() bu uçakla ilgili referans fotoğrafı yoktu elimde,kutunun kapağındaki resime baktım böyle gözüküyodu...yanlışsa düzeltelim bi şekilde.... ![]() ![]() Düzenleyen Batur |
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Erinç Özgür
Antenleri de gerekirse söküp bir hale yola koyalım, askeri disipline isyan etmiş durumdalar ![]() Sanirim sair burda bayraga seslenmis ![]() Yamuk olmus mu diyor, ne diyorsa artik ? |
|
![]() |
|
Erinç Özgür
![]() ![]() ![]() |
Kutudan böyle çıktığını bilmiyordum antenlerin, çok şaşırdım
![]() Anten dipolleri ya düz durur, ya da 45° açıyla aynı yöne yatar. Yani "what if" de bir yere kadar ![]() Ama farketmez, antenler zaten o kadar kalın ki, ölçeğe vursan tren rayı falan kadar tutuyor. Evet Nezih, bahsettiğim filo bu ve 1/72'de sanırım tek geçerli yol EagleCals Crandall ailesi güvenilir ve hızlı servis yapar, ısmarlamak istersen hiç çekinme. |
|
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Çok te??ekkür ederim Erinç abi..kiti Ar-240 A modeline çiviriyorum ve
sipari? veriyorum.. ![]() le paylasicam.. anten problemi de ortadan kalkti .. sanirim baska sorun cikmayacak.. saygilar.. |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
![]() ![]() ![]() |
Şimdi farkettim, bu dekaller işini görmez. 240'ın ki farklı.
|
|
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
evet bende fark ettim malesef olmadii..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
Elinize sağlık.. kamuflaj gayet başarılı gözküyor.. bu arada; Arado Ar-240 C-2 gece avcısı kiti benimde şu an tezagahta.. ![]() ![]() ![]() kolay gelsin normalde teyyareci abilerin bir deyişi vardır kokpit bitince uçak bitmiş sayılıyormuş ![]() |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ardeth
normalde teyyareci abilerin bir deyişi vardır kokpit bitince uçak bitmiş sayılıyormuş ![]() Zinhar yalan ![]() |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
tovbee...
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Ben genelde uçağı bitirdikten sonra kokpite eğiliyorum
![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |