![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mevzun06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/07/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24/07/2009 Saat 18:56 |
![]() ![]() ![]() ![]() Kalan oyun hamuru parçalaryny yok edip, hafif bir zympara da attym. ?uan elimde herhangi bir basynçly hava kayna?y olmady?y için yeni aldy?ym Bell 206 ya devam ediyorum. Bu rafa kalkty ama tamamen tekrar boyanmasy gerekiyor. Yapty?ym 4. model. 2. kamuflajym. Model gerçekten kaliteli, sadece egsoz kysmynda macun niyetine japon yapy?tyrycysy kullandym. Çok iyi olmasada pratik bir çözüm olarak i?e yarady diyebilirim. |
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Kamuflaj paterni bizde kullanylacak Mang****'larynkine mi tekabül ediyor acaba? Kamuflajy nereden buldunuz?
|
|
![]() |
|
invocat
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/06/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
![]() Mock-up'tan esinlenildi diye biliyorum. |
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Aptalca bir soru sorabilir miyim? Ag**** ve Mang****'nyn "****" kysymlary neden yyldyz ?eklinde çykyyor? Bu durum bana bir kaç yyl önce çok güldü?üm bir Dilbert karikatürünü hatyrlatty...
|
|
![]() |
|
invocat
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/06/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Benim tahminim "u s t a" kelimesi sansürleniyor forumda, benzer birkaç kelime de var sanyrym..
Düzenleyen invocat - 03/09/2009 Saat 13:23 |
|
![]() |
|
sozgen70
![]() ![]() ![]() |
Evet **** ve **** kelimeleri sansürleniyor. Neden acaba?
|
|
![]() |
|
sozgen70
![]() ![]() ![]() |
Yanly? yazdym. "u s t a" ve "h o c a" kelimeleri yazacaktym.
|
|
![]() |
|
sozgen70
![]() ![]() ![]() |
Mock-up'ta siyah ta var bu arada. Resimlerdeki modele siyah renk daga sonra my eklenecek acaba?
|
|
![]() |
|
mevzun06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/07/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Siyah renk eklendi, daha foto?raf çekip siteye koyamadym
|
|
![]() |
|
sozgen70
![]() ![]() ![]() |
Tamam, bekliyoruz...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |