![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Cem Doğut
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12/11/2005 Saat 09:26 |
merhaba,
Alman DFS Habicht planörü 1945 yılında THK-3 adıyla Türkiye'de üretilmiş,bende bu planörün modelini yapmak istiyorum. Planet Models'in 1/48 Habicht modelini aldım. Planına göre alet krem ( FS 27855 ) rengi, bizde de bu renk mi kullanıldı acaba yoksa beyazamı boyandı ? THK-3 ile ilgili bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim. Planörün fotoğrafından rengi konusunda bir karara varamadım. ![]() ![]() ![]() iyi günler... |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
modelin kitini nereden aldınız merak ediyorum.üzerinde oynanma yapılmayan bir model olucak dimi.ilgiyle takip ediyorum.
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Benim fotğraflardan ilk bakışta, kanatlardaki ton beyaz ama gövde değil olarak görülüyor. Ancak, kuyruktaki ay-yıldızın beyazdan başka bir renk olamayacağı düşünülürse, gövde de aynı tonda görüldüğünden dolayı onun da beyaz olduğu hükmü verilebilir.
|
|
![]() |
|
Cem Doğut
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
kiti hannants dan ısmarladım.herhangi bir değişiklik yapmıyacağım,görüldüğü kadarıyla bizim aletle almanlarınki aynı. Korkut bey yorumunuz için teşekkürler,bende tercihimi beyazdan yana kullanıcam.kırmızı-beyaz , krem-beyazdan daha iyi durur herhalde. |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Ben Korkut ağabey'e katılmıyorum. İlk fotoya göre, bence gövde de kanatlar da beyaz (veya kirli beyazın bir tonu) olsa gerektir.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
E sonuçta aynı şeyi söylemişiz yani... Beyaz.
|
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Elimdeki kaynaklara bakıp size yakın zamanda bir yanıt yazacağım
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |