Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: 1/72 Famo | |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Konu: 1/72 Famo Gönderim Zamanı: 13/05/2009 Saat 00:13 |
Bence Revell'in 1/72 serisindeki en detayly ve güzel kitlerinden birisi.
Yncelemesi için bu linke göz atabilirsiniz. http://www.onthewaymodels.com/reviews/RevellAG/FAMOprev.htm |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
erhntly
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Gönderim Zamanı: 13/05/2009 Saat 09:26 |
Trumpeterin Famosu ile kar?yla?tyryldy?ynda sanyrym daha bir yapylabilir kit.
Trumpeter aslynda iyi bir kit çykartayym diye dü?ünürken biraz fazla abartmy?. 1/72 ölçek için abartyly bir parça sayisi mevcut. (sanyrym toplamda 400 parça civaryndaydy) Kutuyu açty?ymda aklymy alan husus, palet baklalarynyn tamamy tek tek verilmesi, bu yetmezmi? gibi baklalar üzerindeki ped ler de demonte. Paleti olu?turmak için 200 parçayy birle?tirmek zorundasynyz. Kutuyu çok altta bir yerlere koydum sinirlerimin sa?lam oldu?u bir any kollamak gerekiyor. A?a?yda ilgilenenler için yine ayny siteden bir adres mevcut, kar?yla?tyrma yapylabilecek kitler... http://www.onthewaymodels.com/reviews/Trumpeter/SdKfz9_early_FAMO_prev.htm |
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 13/05/2009 Saat 11:03 |
Abi yapymy son derece zevkli, yap-boz gibi bir kit desem. Çok iyi detaylary var. Gösterge üzerindeki ibrenin detayyny bile vermi?ler :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |