![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
mozkar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk...
|
|
mete
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Cevap veriyorum: Te?ekkürler. Tabii avanak kafam seyr-ü sefer y?yklaryny boyamayy unutmu? iyi mi:} Durdu?umu kim söyledi ki? Bitiremiyorum sadece. Bitirsem basacam.
"Hyssss" derken? |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
ellerinize emeginize sa?lyk. çok güzel gözüküyor.
|
|
![]() |
|
arko
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
![]() ![]() ![]() |
Ymrendi?imden hyssslyyorum.
:))) Ellerine sa?lyk! Ben de özellikle kamuflajyna hayran kaldym. Çok güzel bir uygulama olmu?. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Cevap veriyorum: Te?ekkürler. Tabii avanak kafam seyr-ü sefer y?yklaryny boyamayy unutmu? iyi mi:} Durdu?umu kim söyledi ki? Bitiremiyorum sadece. Bitirsem basacam. "Hyssss" derken? "Alyen olup seni yiyesim geldi" ibaresinin kysaltylmy? halidir. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Alty üstünden farkly olmu??hehehe...olmu?ta hani...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |