![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
blackhorse
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12/11/2005 Saat 19:45 |
merhabalar polis teşkilatında kullanılan polis panzerleriyle ilgili bir çalışma yapmak istiyorum ancak gerekli dokumantasyonu bulamadım.geçen günlerde beyoğlu polis merkezinin önündeki panzerin fotografını çekmek isterken az kalsın tutuklanıyordum.bu yüzden elinde konuyla ilgil bilgisi veya fotografı olan varsa çok memnun olurum ilginize şimdiden teşekkürler. |
|
maket, maket, maket
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
karakolun önüne gidip fotoğrafmı çekmeye kalktın...iyimisin
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackhorse
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
valla biliyorsunuz türk insanı çözümsüzlük yaşadımı her türlü tehlikeyi göze alıyor. "herşey maket için" ![]() |
|
maket, maket, maket
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
neyse ucuz kurtarmışsınız geçmiş olsun.
![]() |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Vay çılgın Türk vay!!!
Ciddi tehlike atlatmışsın, geçmiş olsun. Yani bir gün, Topkapı Sarayı'na rakip olarak nezaret hücresi maketi görebilirdik (gerçi duvarlarda pek detay olacağını sanmam ama...)! ![]() |
|
![]() |
|
liberty
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
yanlış bilmiyosam o panzerler cadillac cage firması yapımı. ama modelini tam bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Verlinden kataloglarını bi karıştırın.Zamanında yapmıştı muhterem.
|
|
![]() |
|
blackhorse
![]() ![]() ![]() |
Verlinden kataloglarını bi karıştırın.Zamanında yapmıştı muhterem kusura bakmayın tam olarak anlayamadım.ilginize teşekkürler |
|
maket, maket, maket
|
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: blackhorse
Verlinden kataloglarını bi karıştırın.Zamanında yapmıştı muhterem kusura bakmayın tam olarak anlayamadım.ilginize teşekkürler Merhaba http://www.verlinden-productions.com/vp_htm_0001_0600/0360.h tml Kolay gelsin Düzenleyen Ediz |
|
![]() |
|
liberty
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
modeli hatırladım V-150 commando o panzerler
|
|
![]() |
|
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Sağolun Ediz bey.
|
|
![]() |
|
me109
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
genelde gördüğüm polis panzerleri "AV Technology Corporation - Dragoon" model,
ama dün akşam tv de ilk defa "Cadillac-Gage V150" model polis panzerinide gördüm. ikisini ayırt etmek zor, Dragoon da motor sağda, arka kapı solda. V-150 de motor solda, arka kapı sağda. Düzenleyen me109 |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
ya yok geçenlerde kızılayda eylem vardı bu panzerler iki üç tanesi duruyordu ilgimi çektim.polislere sordum resmini çeksem sorun olurmu diye şevkatle yaklaşırsanız onlarda izin veriyorlar hatta yanında poz veriyolarlar.
tabi şöyle bir cevap alma riskide var.amirim izin vermiyo.polis amcalar bir amirlerini bilirler onun için önünüzdeki tek engel amir.kolay gelsin ![]() |
|
![]() |
|
blackhorse
![]() ![]() ![]() |
tekrar merhabalar ![]() |
|
maket, maket, maket
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |