![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/01/2009 Saat 12:29 |
Herkese merhabalar,
Yary?ma, bayram, yylba?y derken iyice tembelle?ti?imi fark ettim ve yeni bir modele ba?ladym. Geçti?imiz yylba?y Arkut hediye etmi?ti bu modeli tekrar te?ekkür ederek modelin detaylaryna girebiliriz. ![]() Yapymy kolay ve zevkli diye ba?lady?ym bu model beni yanyltmady, gerçekten tavsiye edilebilecek bir model. Yapym planynda iki farkly boyama alternatifi var. Gerçi henüz erken ama ben kutu kapa?ynda bulunan alternatife sycak bakyyorum. ![]() Ylk olarak gene pek haz etmedi?im bir a?ama olan kokpitten ba?ladym maalesef. Ek ürün olarak sadece Eduard kemer kullanyldy. ![]() Bu aralar i?lerin kriz vb. mevzular yüzünden hafif olmasy sebebiyle bu hafta içinde modelin kalanyna hyzly bir ?ekilde devam edece?im. Umarym bir terslik çykmaz. |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hediyeyi de?erlendirmeye aldy?yn için te?ekkür ederim, darysy di?er maket?erin ba?yna :)
Umarym fazla sorun çykarmadan devam ediyordur. Bir ihtimal bordo panelindeki göstergelere cam efekti dü?ünüyor musun? Kolay gelsin! |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bende neyi unuttum diyordum. Parlak vernik mevzusunu direk atlayarak geçmi?iz. Hatyrlatma için te?ekkürler. Ak?ama bir bakalym neler yapabiliriz.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin Onur. Dombik uçakta ba?arylar...
Tolga |
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Arkut modelde parçalar güzel güzel oturup sorun çykartmyyor. Tolga Abi çok sa?ol bakalym biti?i güzel olacak my? ?imdi dönelim modelimize. Genel olarak modellerde en sevmedi?im ?ey makinali tüfeklerin ve egzoslaryn kapaly olmasydyr. Bu yüzden kitte verilen egzoslary açtym ve gövdeyi birle?tirdim. Bu hafta veya en geç haftasonu boyamaya geçerim diye umuyorum.
![]() ![]() ![]() ![]() Herkese iyi modeller. Düzenleyen onurku - 12/01/2009 Saat 17:29 |
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Dün ak?am az da olsa modelimiz ile ilgilenebildik. Kanat gövde birle?im yerleri ve genel olarak tesviye isteyen yerlere bir kat metalik atyp kontrolleri yaptyktan sonra üzerine zinc chromate sary attym. Belki ileride yypranma yaparken i?imize yarayabilir.
![]() |
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Yzzet Abi haftasonu büyük ihtimalle görürsünüz. Ruhi Abi artyk darysy 32 ölçe?in ba?yna. Gerçi sen bu tekni?i uygulamasan da modellerin çok güzel oluyor. Gelelim son duruma. Gövde altyna direk beyaz atmak zor olaca?y için önce FS 26440 Light gull Gray Gunze 325 kullanylarak atyldy. Üzerine gene Gunze kullanylarak beyaz atyldy.
![]() Ykinci kat beyazy da artyk sonra ataca?yz. ![]() Daha önce açty?ymyz egzos çyky?lary da bu resimde daha güzel gözüküyor. ![]() |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Onur ****m kolaylyklar dilerim.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Efendim grip salgynyndan nasibimizi aldy?ymyzdan ötürü evde bo? bo? yatmaktansa geçti?imiz günlerde yapty?ym kysymlary sizinle payla?ayym dedim. Baktykça daha çook var bitmesine diye kara kara dü?ünüyorum. Artyk bakalym görece?iz.
![]() ![]() ![]() Herkese iyi modeller. |
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Evet mutlu sona yakla?tyk sayylyr. Makineli tüfekler eklendi mi bitti sayylyr. Sonra bir iki ufak rötu? çykarsa onlary da yaparyz artyk.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize saglyk. Renkler oldukça dogru gorunuyor. Ne marka kullandynyz
|
|
![]() |
|
onurku
![]() ![]() ![]() |
Çok te?ekkürler Nezih. Boya olarak Mr.Hobby US Navy Set kullandym. Kodlary yanly? hatyrlamyyorsam 365 ve 366 idi. 366 açyk olan mavi, 365 koyu olan Gloss Sea Blue.
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Onurcum döktürmü?ün gene , ellerine sa?lyk. Elini çabuk tut ?u 3-5 hafta yatyn yaptyn sonra uykusuz geceler ba?lyyor senin için...
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
oserinkaya
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/02/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel görünüyor. Ellerinize sa?lyk.
Sevgi ve saygylarymla. |
|
Oktay SERYNKAYA
ANKARA |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |