![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
burcinemren
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/06/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/11/2008 Saat 21:20 |
arkada?lar slm.
bu siteden aly?veri? yapmak istiyorum ancak bu adamlar 30 euro altyndaki mallary göndermiyorlar my ? bir de naklyye ne kadar tutuyor sanyrym belli olmuyor sipari?i verdikten sonra belli olacak diye yamy? adamlar.. nasyl bilece?iz ne tutacak ? izmir için ne olur nakliye , mesela 48 öçlek hasegawa super hornet için.. bir de burada da in stok durumu var my lucky deki gibi.. yanynda catalog yazyly olanlar ne demek oluyor ? tecrübelerinizi aktaryrsanyz çok sevinirim.. saygylar , iyi modeller |
|
''bunlar oyuncak degil kardesim olcekli model , anlayin artik yaw''
|
|
![]() |
|
quadriga
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
merhabalar,burçin bey.bende hannantstan aly?veris yapyyorum ara syra..ilk olarak ?unu söyleyeyim hannantsta geçerli birim euro de?il pound, hesaplarynyzda yanly?lyk olmasyn diye yazyyorum bunu.yol tutary içinse, ne kadar alyndy?yny ancak kredi kartynyzy kontrol ederek anlayabilirsiniz. iki gün içinde postaya veriliyor genelde aldyklarynyz,o iki gün içinde kontrol ederseniz ikinci bir çekim olarak ne kadar alyndy?yny anlayabilirsiniz..bunu yapmazsanyz ürünler elinize ula?ty?ynda faturada ne kadar yol alyndy?y belirtiyorlar zaten.itemlerin yanynda catalogue yazarsa item stoklarda demektir rahatça sipari? verin,itemin yanynda new arrivals yazarsa item stoklara yeni girmi? demektir rahatça sipari? verin.di?er yazan future ,limited availability,sold out yazanlardan uzak durun onlar ya stokta yoktur,ya da çok az kalmy?tyr ya da daha stoklara girmemi?tir..saygylar..fyrat..
Düzenleyen quadriga - 29/11/2008 Saat 11:46 |
|
FORTUNA FAVET FORTİBUS....
|
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Hasegawa Super Hornet ve di?er Japon maly maketler için www.hlj.com yani Hobbylink Japan'i tavsiye ederim. Hem modeller daha ucuz, hem de Surface Air Lift (SAL) seçerseniz, nakliye de ahlakly bir fiyata geliyor. Modeller stokta varsa elinize geçmesi ysmarladyktan sonra bir ayy buluyor.
|
|
![]() |
|
YIGITT
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/01/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.gumruk.gov.tr/Brosurler/brosuricerik.aspx?id=b_yolcu
Bu linkte 7 numaraly yerde yazanlar bu konuyu ilgilendiriyor... |
|
Bende pilot olmak isterdim... ama Şimdi maketleri ile oyalanıyorum.
Bundan da büyük zevk alıyorum. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
300 Euro muafiyetini uygulamyyorlar, son bayramda arkada?yma sorun çykardylar, aman diyeyim...
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
bosversen77
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/10/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: sozgen70
Hasegawa Super Hornet ve di?er Japon maly maketler için www.hlj.com yani Hobbylink Japan'i tavsiye ederim. Hem modeller daha ucuz, hem de Surface Air Lift (SAL) seçerseniz, nakliye de ahlakly bir fiyata geliyor. Modeller stokta varsa elinize geçmesi ysmarladyktan sonra bir ayy buluyor. ahlakly bir fiyat derken örnek bir mebla? verebilir misiniz? |
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Selam,
HLJ'den yapty?ym son birkaç aly?veri?in faturalaryna baktym. Genelde modellerin tutary 7500-8000 Yen arasynda kalmy? (80-90 USD civary). Nakliye masrafy modellerin hep %15-20'sini olu?turmu?, yani 15-20 USD gibi. HLJ'de dikkat etmeniz gereken, modellerin toplamynyn 15000 Yeni geçmemesi. O zaman normal posta (surface air lift-sal) yerine ekspres posta (express mail surface - ems) ile yolluyorlar, tabii daha pahaly oluyor. Ben bugüne dek, yani 10 yyldan fazladyr hep SAL tercih ettim ve hiçbir paketim kaybolmady. Kutunun üzerine barkodlu bir gümrük bildirimi yapy?tyryyorlar, sykynty olmuyor. |
|
![]() |
|
maydaypc
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
300 euro muafiyeti ticari mallara de?il, hediye kapsamynda yollanan gönderilere uygulanyyor. Bayram, yylba?y gibi özel günler dy?ynda bu limit 100 euro. Sorun çykmasyny istemiyorsanyz, ürünü yurtdy?yndan birine aldyryn ve o ki?i kendi adyyla size yollasyn
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |