![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 02:01 |
değerli Modelciler,aranızda bulunmak büyük bir keyif...yılların birikimini sizlerle paylaşmak sanırım her modelcinin üstüne düşen bir görev...geçmişe bir sünger çekip,geleceğe doğru emin vede hızlı adımlarla ilerlemek sanırım her modelcinin arzusudur...aranıza hoşgeldim dersem kızmazsınız herhalde...yıllar önce yaptığım bir çalışma....tamamen el yapımı...(motorlar hariç....onlarda William Bross 1/32 ölçek)geçenlerde müzeden aldık..elden geçirdik...tamamen harap bir vaziyetteydi..yepyeni haliyle sizlerin beğenisine sunuyorum...hepinize sağlık ve esenlikler diliyorum
![]() ![]() ![]() Izzet Çelikoba Düzenleyen Typhoon |
|
![]() |
|
Typhoon
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldin abi. Gerçekten şık olmuş. Scratch olması daha da bir değerli kılıyor tabi modeli.
Forum kuralları gereği bir posta üçten fazla foto basılmıyor, o yüzden diğer iki fotoyu kendi mesajıma ekliyorum: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel bir model.Ben 1/48 c-45 e bir masraf edeyim diyorum ama içinden at-11 değişimi çıkmıyor . Ya elde yapacağız yada elma şekeri c-45 yaparız .
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |