![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/07/2008 Saat 14:55 |
...diye bir ba?lyk atynca tabii büyük bir?ey zannedip ?a?yrabilir beni tanyyanlar. Tabii ki de?il. Dragon'un 1/200 kiti. 80'lerin sonundan kalma ama ?eker bir model. 1/200 oldu?una bakmayyn abi büyük, 1/48 Spitfire'dan daha büyük halihazyrda. Ye?ili özellikle farkly attym, bu tonlarda görünen bir foto?rafyny görmü?tüm, tabii ki etrafta çok fazla kyzyl kahverengi oldu?u için böyle görünüyordu muhtemelen ama gözüme çok ho? geldi?i için böyle bir renk de?i?ikli?i yaptym, gerisi referanslardan e?le?me Humbrol boyalary. Az miktar mürekkep ve toz pastel uygulamasy var üzerinde. Dekallerin bir kysmy ciddi sorun çykartty, Dragon klasi?i:} Neyse yine çok konu?tum, susayym da siz de i?renerek bakabilin modele...
![]() ![]() ![]() Saygylarymla... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Vay anasyny.
Kamuflaj çok yaky?my?. Kanopiyi nasyl maskeleyebildin ? :) |
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel görünüyor elleriniz esaglyk.bu kiti nerden temni edebilirim acaba.
|
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Çok i?rendim, özellikle kamufulaji çok i?renç :P
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmu?, elinize sa?lyk
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Hehehh, te?ekkürler arkada?lar. Syradan giri?eyim o zaman, bunun maskesini herhalde 2 sene önce attym, Tamiya(evet itiraf etmekten utanyyorum ama bende de Tmaiya ürünü bir?eyler var) maske bandyny üzerine yapy?tyryp fazlasyny heserek yapmy?tym, zaten bundan sonra da 1/144 Ju88 maskeledim ondan beri uçak maskesi yapmaktan nefret eidyorum ve ne ölçek olursa olsun alabildi?ine uzakla?yyorum.
Bu kit sa?da solda hala bulunuyor, yani ço kda a?ym ?ahym bir kit de?il ama bildi?im kadaryyla 1/200'de tek. Bende de bir tane daha var ama vermem:P Aslynda kanopisi yok ikincisinin ondan vermem(yalana bak). Kamuflajy Aztek(410'du galiba) ile serbest el atmy?tym, o dönem henüz Sprite'ym yoktu, manyak myymy?ym ne.... Gerçi onunla 1/144 Marder'e PzII'ye filan da kamuflaj atmaya u?ra?yyordum...evet varmy? bozuk bir iki civata ...hebelebe lüp lüp....Bak yine fazla ysyndy makine..... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Bizim konu?madan ysynmy?tyr.
Çok heyecanly anlatyyorsun vesselam :) |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Olmus bu... bitirince ne guzel oluyor degil mi... hep al al yapma olmaz tabi... artik bi ingiliz de patlat ne dersin :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
cnrabt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 107 |
![]() ![]() ![]() |
Bahsi geçen mürekkeplemek tekni?i hakkynda açylmy? ba?lyk varmydyr acaba detayly incelemek için ya da nedir ne de?ildir ilk kez duyuyorum.
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Yoktur, zira öyle bir teknik yok, daha do?rusu teknik de?il. Alyyorsunuz olabildi?ince ince gliss uçlu kalemi, çiziyorsunuz koyu olmasy gerekti?ini dü?ündü?ünüz yeri.
Geliyor sana Yngliz Nezih sen bekle biraz. Çakma Yngiliz ama olsun hehehhe. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
cnrabt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 107 |
![]() ![]() ![]() |
Koyu olmasy gerekti?ini dü?ündü?ümüz yerler panel aralarymy?Kalem kur?unmu yoksa mürekkepli mi?Biraz Temel usulü oldu ama kafamdaki ile ayny ?eymidir diye emin olmaya çaly?yyorum te?ekkür ederim
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Oldukça yah?i
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Son zamanlarda forumdaki üretkenlik çok azalmy?ty, modellerinizle ?enlendirdiniz. Elinize sa?lyk çok güzel bir çaly?ma.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
xxcroc
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/07/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk çok ho? olmu?...
Düzenleyen xxcroc - 03/07/2008 Saat 11:11 |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: cnrabt
Koyu olmasy gerekti?ini dü?ündü?ümüz yerler panel aralarymy?Kalem kur?unmu yoksa mürekkepli mi?Biraz Temel usulü oldu ama kafamdaki ile ayny ?eymidir diye emin olmaya çaly?yyorum te?ekkür ederim Orjinalini yazan: Jolly Roger
...olabildi?ince ince gliss uçlu kalem... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Sizce neresi koyu olmalyysa.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk bu kadar küçük çaly?mak oldukça zor.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: FB1907
çok güzel görünüyor elleriniz esaglyk.bu kiti nerden temni edebilirim acaba. Kusura bakmayyn atlamy?ym, ben Ydris abiden almy?tym, sanyyorum elinde hala var. Hatta C-141 de gördü?ümü hatyrlyyorum. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |