![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
haydar abi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29/06/2008 Saat 23:47 |
Arkada?lar panel çizgilerini belirginle?tirmek için kullanylan yykama türlerini denedim. (Akrilik yykama, ya?ly boya, pilot kalemle çizme) an ak hiçbirinde o istedi?im temiz görünüm ve belirgin çizgilere eri?emedim.
Genel olarak yykama ile ilgili bilgi alabilece?im kaynak gösterebilir misiniz? Çünkü delirmek üzereyim kesinlikle çizgiler istedi?im gibi görünür olmuyor. Yani bu forumda gördü?üm o kalyn panel çizlerini kesinlikle kendi modelimde göremiyorum. A?ustos ba?ynda askere gidece?im bari adam gibi bir f4u-corsair yapayym dedim. Not: Hali hazyrda bir Stukayy mahvettim ki gayet güzel boyamy? ve dekallemi?tim. |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Daha eski bir yöntem vardyr onu deneyebilirsiniz.
Kuru pastel rendelenip toz haline getirilir. Bir miktar bula?yk deterjanyyla kary?tyrylyp çamur kyvamy bir kary?ym elde edilir. Daha sonra ice bir fyrçayla panel çizgilerine sürülüp fazlasy yumu?ak bir?eyle (pamuk,ka?yt havlu yada peçete....)silinir. Yykama yapylacak yüzeyin parlak olmasyna dikkat etmek gerekir. ![]() ![]() Kolaylyklar dilerim. |
|
![]() |
|
abulafia76
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24/09/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Yykama için en önemli nokta bence sa?lam bir vernik katy. Ben tamiya clear kullanyyorum, ya?ly boya yykamada reaksiyona girmemesi son derece önemli. Güzelce verni?inizi atyn,1 gün kurusun. Ardyndan deneme yanylmayla size en uygun i?lemi bulacaksynyz.
E?er daha basit ve emin bir çözüm isterseniz: promodeller wash Bu mereti ben de yeni yeni kullanmaya ba?ladym, uygulamasy son derece kolay ve dertsiz. Fyrçayla tatbik ettikten sonra saç kurutma makinesi kullanyrsanyz yüzey 10 dakika içinde silmeye hazyr hale geliyor. Ynceltmeniz de gerekmiyor, ?i?eden çykty?y gibi tatbik edebilirsiniz. Link sayfasynda konunun vidyosu da olacak. Kolay Gelsin Düzenleyen abulafia76 - 30/06/2008 Saat 09:10 |
|
![]() |
|
haydar abi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Yanytlarynyz için çok te?ekkür ederim. Saral Bey, yykamayy uyguladyktan sonra silmeyi suyla my yoksa kuru olarak my yapyyoruz?
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: haydar abi
Yanytlarynyz için çok te?ekkür ederim. Saral Bey, yykamayy uyguladyktan sonra silmeyi suyla my yoksa kuru olarak my yapyyoruz? Hafif nemli bir bez yada ka?yt havlu,peçete gibi ?eyler kullanylmasy uygundur. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |