![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16/06/2008 Saat 19:02 |
Bu aletler hakkynda bilgisi olan var my arkada?lar?
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Clio172 - 16/06/2008 Saat 19:08 |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Ylki helikoptere daha yüksek bir hyz kazandyrmakla ilgili bir proje maketi. Ba?ka helikopterlerlede ayny mantykla olu?turul tasarymlar vardy. Ykincisi ise bir filmden sahne, fakat filmin adyny hatyrlamyyorum.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Ylk resmi ilk defa görüyorum. Ancak UH-60 Black Hawk'yn imalatçysy olan Sikorsky'nin X2 adyny verdi?i bir projesi var. Benzer ?ekilde helikopterin arkasyna takylacak pervane ile helikopterin uçak gibi süratli gitmesi planlanyyor.
Konuyla ilgili daha fazla bilgi ?irketin web sitesinden alynabilir. |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Son foto; havada Su-34 ile F-14 çarpy?my?, pistte duran F-22'nin üzerine dü?mü? yanyyor :P
|
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
F-22 ters dönmü? ama :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
foto?ok...
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Ilk resimde gorulen arac ABD'de yuksek hizli helikopter teknolojisi konusunda su anda yurutulmekte olan bir proje icin gelistirilmis, acikca goruldugu gibi UH-60 temelli bir deneysel helikopter.(sanirim resim temsili bir resim ya da maket olabilir, ancak arac daha sonra gercekten yapildi). Oldukca etkileyici bir arac; bir belgeselde sans eseri gormustum. Su anda ucuslara devam ediyor. Tam adi Piasecki X-49A "Speedhawk", sanirim X-49 diye aratirsaniz bilgi bulabilirsiniz.
2 ve 3. resimler ise zaten belirtildigi gibi gectigimiz yillarda vizyona giren "Stealth" adli filmin cekimlerinden sahneler. ![]() ![]() Düzenleyen KursadA - 17/06/2008 Saat 06:54 |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Yorumlar için te?ekkürler. 2. fotoyu koyarken deck'teki kameradan ve a?yry Hollywood vari egsozlardan ?üphelenmedim de?il ancak bir sorayym dedim. Speedhawk ilginç bir proje. UH-60 zaten süratli bir helikopter oldu?u gibi bir helikopter böyle mi hyzlandyrylyr yahu? V-22 nelerine yetmiyor adamlaryn. Düzenleyen Clio172 - 17/06/2008 Saat 07:40 |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |