![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15/06/2008 Saat 19:31 |
Merhaba, i?te son çaly?mam
"Ytaleri 1/72 Junkers Ju-86 Z-1 Swiss Air Lines": Severek yapty?ym bir kit oldu. Ylk defa farkly renk metal panel boyadym. Elimde metalik boya olarak sadece revell 90 vardy. Tüm gövdeyi önce mat siyaha boyadym. Sonradan da tüm yüzeyi homojen bir ?ekilde 90 la boyadym. Renk tonu elde etmek için de bu boyanyn içine 1-2 damla mat siyah damlattym. 3. ton için de bikaç damla ye?il damlattym. Foto?raflarda 2. ve 3. tonun farky pek anla?ylmyyor. Ama ufak bir nüans var aslynda. Umarym be?enirsiniz... ![]() ![]() ![]() |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Renkler biraz fazla sary çykmy? yukarydaki resimlerde. Bu son yolladyklarym maketin bitmesine yakyn çekildi. Daha gerçekçi renklerde, ama biraz daha fazla hata mevcut :D
![]() ![]() |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize saglik.. ozellikle boyama guzel gorunuyor.
Kit de oldukca ilginç... yapmasy keyifli olmu?tur. Ancak kuyruktaki dekal haça tekrar bir bakasanyz problemi sizde goreceksiniz. Keske maskeleme yaparak kendiniz boyasaydynyz... iyi çaly?malar |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Dr.BARKIN
Tüm gövdeyi önce mat siyaha boyadym. Bunun bir sebebi var my acaba? Birde uça?yn yolcu giri? kapysy ters yöne açylmy?. |
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Birde uça?yn yolcu giri? kapysy ters yöne açylmy?. Bana da öyle geldi. Ama kitin içinden çykan kapynyn küçük yapy?tyma çentikleri o taraftaydy. Ben de o ?ekilde yapy?tyrdym :D de?i?tireyim mi? |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
kuyruktaki dekal haça tekrar bir bakasanyz problemi sizde goreceksiniz. Keske maskeleme yaparak kendiniz boyasaydynyz... iyi çaly?malar Ben de fark ettim, belki bi ara söker maskelerim. Ama elimdeki beyaz boyalara pek güvenmiyorum :D |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Boyama fotopraflardan gayet güzel duruyor. Mat siyahyn sebebini ben de merak ettim açykçasy. Revell 90'y tanymyyorum ancak standart metalik boyalardansa ona bir astara ihtiyaç olmamaly. Metalik toz içeren boyalar için geçerli onun da mat de?il parlak olmasy daha makbul. Alttaki dokuyu oldu?u gibi alyrlar zira...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Bana da öyle geldi. Ama kitin içinden çykan kapynyn küçük yapy?tyma çentikleri o taraftaydy. Ben de o ?ekilde yapy?tyrdym :D de?i?tireyim mi? De?i?tirin bence. ![]() |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Metalik toz içeren boyalar için geçerli Alclad kullanmyyorsan hiçbir i?e yaramaz astar boya. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Gunze Mr.Metal'da da faydaly oluyor.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
elyesa84
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
barkyn eline sa?lyk valla nöbet sayesinde bitirdin uça?y
güzel olmu? in?allah darysy benim ba?yma orhan |
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
eline sa?lyk barkyn abi.güzel görünüyo.
kolay gelsin... |
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
Yorumlar için te?ekkürler...
Ydris bey, bu yukarydaki çizim hangi internet sitesinden acaba? |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
aaa.100 mesaj oldum...:D
hemen ilan vereyim :P |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Ydris bey, bu yukarydaki çizim hangi internet sitesinden acaba? Kayyt tutmuyorum. |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Revell'in enamel beyazy tavsiye...:) hayyrly olsun ama su an 101 oldunuz eee bir airborne konseptli çaly?ma gerekir atyk :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
bir airborne konseptli çaly?ma gerekir atyk :) nedir o konsept...cahilli?ime veriniz |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: elyesa84
barkyn eline sa?lyk valla nöbet sayesinde bitirdin uça?y güzel olmu? in?allah darysy benim ba?yma orhan Valla nöbetlerde tesfiye i?leri iyi oluyo maket yapmanyn en bayan kysmyny nöetlerde hallediyorum. Oturup tüm parçalary ayyryyorum önce...sonra tek tek kalyp izlerini zymparalyyorum. Deterjanly suda yykyyorum. Eve götürüp boyuyor ve monte ediyorum sonra :D |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |