![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/05/2008 Saat 23:16 |
Efen'im;
Maket yeni yeni tezgahlarda boy göstermeye ba?lamy?ken almak olmazdy; malûm, uça?yn kendisini pek bir sevmi?li?im süregelmektedir. Hâl böyle olunca da ba?lamadan edemedim. Yapty?ym figürün yanynda bir de bunu deva edeyim deyip i?e yava?tan koyuldum. Tabii yava?tan kelimesi sizi korkutmasyn sene bitmeden bu maket bitecek diye ümit ediyorum :) Kitin kutu kapa?y çok güzel, tabii içi de :) Çok sayyda parçaya bölünmeisne müsaade edilmeyen maket aslynda bir kanat ve dümenden olu?uyor. Yapym planyna sadyk kalmama olana?ymy kullanyp önce üst ve alt gövdeyi yekpare parçalar haline getirdim. Kokpiti de kabaca boyayyp ilk adymlary atmy? oldum. ![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut kolay gelsin.Dikkatimi çeken taraf alt üst oturtup bitti,gittiye benziyor.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
kolay gelsin.gayet güzel gidiyor.bu kitin piyasaya çyky? tarihi nedir acaba.çok yeni olsa gerek heralde
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Umarym çok vermemi?sindir, Revell kutusunda da piyasaya döküldü, 20 lira civary bir fiyaty vardy. :)
Afili uçak kendisi, sen yine bizi zyvanadan çykartyrsyn bunu yaparken. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Revell 1/72 ölçe?ini basty bunun, henüz 1/48 ölçekte basaca?yny duyurmady :)
Asyl 1/72 olanynda ileriki zamanlarda dü?üncem var ama bakalym... |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Pardon, ben senin son 72 icraatlerinden sonra "1/48" yazysyny algylayamadym :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
arko
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
![]() ![]() ![]() |
:) Heyecanyndan anlamy?tym zati :)
Bu arada kit bir buçuk aydyr piyasada, tabii yurtdy?ynda. Maalesef ülkemizde Hasegawa getiren yok artyk. |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut Bey 48 ölçek kokpitte koltuk yok mu? Yoksa yine bize sürprizler mi hazyrlyyorsunuz? Gerçi sprue'da koltuk arkaly?y gibi bir ?ey var ama planda göremedim :)
Düzenleyen Clio172 - 15/05/2008 Saat 09:29 |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: arko
:) Heyecanyndan anlamy?tym zati :) Bu arada kit bir buçuk aydyr piyasada, tabii yurtdy?ynda. Maalesef ülkemizde Hasegawa getiren yok artyk. Olsa da "Yok artyk!!!" dedirtecek fiyatlar koyuyor... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
arko
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
![]() ![]() ![]() |
Koltu?u en sonunda koyabilece?im için kabaca kokpiti gövdeyi kapatabilecek ?ekilde topladym. Sürprizi ben de isterim ama ?imdilik öyle bir imkanym yom maalesef.
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Clio172
Arkut Bey 48 ölçek kokpitte koltuk yok mu? Yoksa yine bize sürprizler mi hazyrlyyorsunuz? Gerçi sprue'da koltuk arkaly?y gibi bir ?ey var ama planda göremedim :) Bu seride yere oturuluyo diye biliorum. Ba?da? kurarak. So?anyn cücü?ü filan... |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
:) Heyecanyndan anlamy?tym zati :) Bu arada kit bir buçuk aydyr piyasada, tabii yurtdy?ynda. Maalesef ülkemizde Hasegawa getiren yok artyk. Markaland artyk getirmiyor mu? Web sitelerinde hala Hasegawa var. |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
arko
![]() ![]() ![]() |
Bildi?im kadary ile ellerinde kalanlar sadece. Duymu? oldu?um getirenin olmady?yydy artyk.
Hem Jolly' nin dedi?i do?ru sayylyr, çok yüksek kârla saty? yapmaya çaly?tyklary için gereksiz fiyat fazlaly?y oluyordu. Dr. Barkyn; So?anyn cücü?ünden bahsedip so?an tady vermeyelim ba?ly?a, nazik olalym yararda bulunalym. |
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Dr. Barkyn; So?anyn cücü?ünden bahsedip so?an tady vermeyelim ba?ly?a, nazik olalym yararda bulunalym. kyzmayyn canym hemen :D |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |