![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
teessüf ederim,
hayden bre pırpırcı'lar |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Uçağı kara kalemle eskitmişler aynı siyah beyaz foto gibi olmuş.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
geldim polemiğe, :)
hangi birinin tek kanadı kopsa bile uçmaya devam edip bir öğrenci tarafından bile indirilebilir ki acep? uçanların ve kafakafaya gelenlerin sözüdür kimin en iyi olduğu. her birinin kanadında "slat" bulunurken hangisinin kanadında yoktur ki ihtiyaç duyulmayacak kadar basit bir aerodinamiği olmuş olsun? hangisinin ağırlık/çekiş oranı yüksektir ki 90 derece açıyla hızlanabilsin(normal seri üretim)? doğruya doğu beyler, gözardı edilemeyecek şekilde önem arz eden bu söylemlerin tek cevabı vardır: F-15 öyle, yok şunun şekli güzel, bunun duruşu nazik diye laf atmayın. ne demişler II. dünya savaşında: kız atacaksan eve p-51'le çektir fotoğrafı, kalacaksan hayatta p-47'le yap savaşı. Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
rudder
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 63 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Iyi Modeller
Ahmet |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: clumsy
geldim polemiğe, :) hangi birinin tek kanadı kopsa bile uçmaya devam edip bir öğrenci tarafından bile indirilebilir ki acep? uçanların ve kafakafaya gelenlerin sözüdür kimin en iyi olduğu. her birinin kanadında "slat" bulunurken hangisinin kanadında yoktur ki ihtiyaç duyulmayacak kadar basit bir aerodinamiği olmuş olsun? hangisinin ağırlık/çekiş oranı yüksektir ki 90 derece açıyla hızlanabilsin(normal seri üretim)? doğruya doğu beyler, gözardı edilemeyecek şekilde önem arz eden bu söylemlerin tek cevabı vardır: F-15 öyle, yok şunun şekli güzel, bunun duruşu nazik diye laf atmayın. ne demişler II. dünya savaşında: kız atacaksan eve p-51'le çektir fotoğrafı, kalacaksan hayatta p-47'le yap savaşı. Saygılarımla, Uçağın ismine bak, eagle; yane kartal, küçük kardeşi tofaş kartalla paralellikler taşımaktadır, aynı şekilde çok üretim, aynı şekilde düşük kalite, ama öte yandan F14 öyle midir? az ve öz üretilmiştir, sor bi niye diye; niyesi az F14 F15lerin topuna bedeldir. F-15 hava guvvetlerinin "pilot" larının uçurabilmesi için basitçe yapılmış bir alettir, ama deniz kuvvetlerinin "havacıları" için tasarlanmış F14ün kalite olarak yanına bile gelemezler, ![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
AKINCI03
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
Ben yine bir defa PHANTOM her zaman PHANTOM diyorum.2008 de göklerde 50. yılı olucak,tamam belki görünüşü F-14 F-15 kadar etkileyici olmayabilir ama çok etkileyici...
|
|
AIRCRAFT PRODUCTION AND REGENERATION CENTER
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
kaç daane geminiz varda neyi nereye tıkacaksınız ki?
basit diye düşündüğünüz olayda/alette farketmiyorsunuz ki aynı performansta uçabilmek için fe14' ün ıvırı zıvırı olması gerekiyor ki o beceriksiz, tuz ruhundan aklı küçülmüş donanma pilotları rahat edebilsin, rahat edebilsin de gomutanları korkmasın "ahanda bizim çocuk şimdi perdövites olacak" diye, he he ![]() fe14müş, hade canım, sen de! Saygılarımla Efen'im, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut haklı.
Artık bu topiği burada sonlandırsak diyorum ![]() |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Top Gun filminde baş rollü Tom Cruise ile paylaşacak kadar karizmatik F-14'ün yanına karizmada hiç kimse yaklaşamaz. F-14 pilotlarının dediği gibi Any time baby!
![]() Düzenleyen oy61 |
|
![]() |
|
liberty
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
ne 15i ne 14, ne18i kardeşim. F-4 gibisi varmı ya. BİR EFSANEDİR O. O NE GÜZELLİK, O NE İHTİŞAM, O NE GÜÇ KARDEŞİM. Üstüne pırpır tanımam.
Biraz abarttım galiba ama hakikaten güzel be yav. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: lıberty
ne 15i ne 14, ne18i kardeşim. F-4 gibisi varmı ya. BİR EFSANEDİR O. O NE GÜZELLİK, O NE İHTİŞAM, O NE GÜÇ KARDEŞİM. Üstüne pırpır tanımam. Biraz abarttım galiba ama hakikaten güzel be yav. ![]() ![]() pırpır tanımayabilirsiniz, bizde jetlerden bahsediyoruz zaten ![]() Arkut tepişme hatırlatırım resinlerin bende ![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Abiler
F-14müdür 15 midir bilmem ama, Kaan abi döktürmüş yine, onu bilir onu söylerim. Galeriye detaylı resimler eklenmiş, herkes göz ziyafetine hazır olsun. ![]() |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |