![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06/05/2008 Saat 19:43 |
Selamlar,
1/72 Starfix T-38 hakkynda pek bir?ey bulamadym, kiti bilen , yapan var mydyr acaba? Te?ekkürler, Yyi modeller... |
|
![]() |
|
Nahit
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
T-38 diyor ama kutu resmine bakarsanyz F-5B büyük ihtimal Hasegawa eski kalyp kitidir.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Bulursanyz Sword'un T-38'ini alyn derim.
|
|
![]() |
|
mk_ozkir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 296 |
![]() ![]() ![]() |
kit hakkynda bilgim yok ama PM inkine benzer bir görüntüsü var
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tozbek
Bulursanyz Sword'un T-38'ini alyn derim. Az önce Sword'un 1:48ini alayym dedim Ebay'de 54 dolar verdim yine de kazanamadym:) |
|
![]() |
|
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Uzerinde konusmaya degmeyecek, felaket bir kit. Bu olcekte iyi bir T-38 icin ya Sword kitini, ya da su anda Revell/Italeri'nin sattigi Esci kalibi F-5B'yi modifiye etmenizi oneririm.
|
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba,
Cevaplarynyz ve ilginiz için çok te?ekkürler, Starfix'i unuttum :) 72lik Sword'u ben de kovaladym bir ara ama yakalayamadym. 30 küsür dolara gitmi?ti... Bir de hasegawa var ama okudu?um kadaryyla bu da f-5'den bozma, alyp u?ra?yrym belki :) Tekrar te?ekkürler... |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
T-38in kendi de F-5ten bozma zaten :D
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Burak
T-38in kendi de F-5ten bozma zaten :D Tam tersi. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |