Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Ahşap Modeller : Malzemeler |
Konu: Kırık Kokpit Camı | |
Yazar | Mesaj |
Yeniceri
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Konu: Kırık Kokpit Camı Gönderim Zamanı: 20/08/2005 Saat 02:29 |
Selamlar.. Evvel zaman önce ve daha Babür Abi kapanmadan önce Rewell firmasının 1/48 ölçekli F-15 E'isini aldım. Ve nasıl olduğunu hatırlamıyorum Kokpit Camını kırmışım.. Bundan 2 ay evvel Rewell'in Almanya merkezine bir mail gönderdim ve parçayı talep ettim. (Not: Parası ile olacaksa onuda kabul ettiğimi bildirdim). Bana gelen cevapda sorunun ilgili yere iletildiğini ve en kısa sürede halledileceğini bildirdiler. Aradan 2 ay geçti ve ses seda yok. Ben şimdi ne yapayım... Saygılarımla Melih MEMİŞ |
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 20/08/2005 Saat 02:42 |
Bana 2 kere parça gönderdiler, biraz daha bekleyin. 2 aydan uzun sürmüştü gelmesi.
Not: benim istekte bulunduğum mail adresi [email protected] idi. Düzenleyen KaanX |
|
Yeniceri
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 22/08/2005 Saat 17:05 |
Teşekkür ederim hocam.
Tamamdır. Beklemeye devam edeyim. 1 ay sonra tekrar söylediğiniz maile yazı yazarım. Saygılarımla |
|
Dr.BARKIN
Üye Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
Gönderim Zamanı: 19/04/2008 Saat 15:11 |
benim bi italeri mig 29 umdan hiç çykmamy?ty canopy
email atmy?tym ama adamlardan ses seda çykmamy?ty malesef :( hala durur o mig canopysiz...garibim |
|
mediiiiiic!
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2008 Saat 10:57 |
Hasegawa 1:48 P-40E aldym büyük heyecanla.Canopy ?effaf parçalaryn de?ilde,di?er plastik parçalaryn oldu?u po?etten çykty.Hasegawa paketlemesi malumunuz,canopy kyrylmy?.
Neyse ki LuckyModel en azyndan parasyny iade etti.Bir zarara u?ramamy? olsamda ?uan elimde canopysiz bir P-40E var. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |