![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Tayyareler | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
sharkcem
Üye
Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
![]() Konu: THvK. P-47D ThunderboltGönderim Zamanı: 09/04/2008 Saat 19:12 |
|
Bu hafta sonu tezgahta aylardyr bekliyen tüm uçaklarymy bitirdim. ya?asyn:))
Model:Revell Ölçek:1/72 severek yapty?ym bir kitti, parça uyumsuzlu?u yok denecek kadar az, kitin detay kalitesi mükemmel ve içe detay.
|
|
|
|
|
Ares
Admin Group
Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/04/2008 Saat 20:34 |
|
Pervane dekallerinin kanat üstünde olmasy haricinde fena gözükmüyor
|
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
|
|
|
KFKF
Üye
Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() Gönderim Zamanı: 10/04/2008 Saat 08:27 |
|
Orjinalini yazan: sharkcem
Bu hafta sonu tezgahta aylardyr bekliyen tüm uçaklarymy bitirdim. ya?asyn:)) /> Forumda uçak patlamasyna sebeb olmu?sunuz. Galiba eskitme yapmayy sevmiyorsunuz. Düzenleyen KFKF - 10/04/2008 Saat 08:27 |
|
|
Koray Fenman
|
|
|
|
|
sharkcem
Üye
Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
![]() Gönderim Zamanı: 10/04/2008 Saat 16:11 |
|
Orjinalini yazan: Ares
Pervane dekallerinin kanat üstünde olmasy haricinde fena gözükmüyor Onlaryn ne i?e yarady?yny bir türlü anlayamamy?tym. Bende bir depo kapa?y gibi kullanmayy tercih ettim. (çykartmalyyym)... |
|
|
|
|
sharkcem
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 10/04/2008 Saat 16:14 |
|
Orjinalini yazan: KFKF
Bu hafta sonu tezgahta aylardyr bekliyen tüm uçaklarymy bitirdim. ya?asyn:)) /> Forumda uçak patlamasyna sebeb olmu?sunuz. Galiba eskitme yapmayy sevmiyorsunuz. Evet eskitme yapmayy pek sevmiyorum. Aslynda eskitme do?allyk için gerekiyor ama ben genellikle fabrikadan yeni çykmy? gycyr gycyr diyorum.... |
|
|
|
|
saral100
Üye
Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() Gönderim Zamanı: 10/04/2008 Saat 16:27 |
|
Orjinalini yazan: Ares
Pervane dekallerinin kanat üstünde olmasy haricinde fena gözükmüyor Onlaryn ne i?e yarady?yny bir türlü anlayamamy?tym. Bende bir depo kapa?y gibi kullanmayy tercih ettim. (çykartmalyyym)... Yapym planynda görünüyor aslynda..:)...bende pervane dekalleri haricinde diyerek ellerinize sa?lyk. |
|
|
|
|
Jolly Roger
Üye
Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() Gönderim Zamanı: 10/04/2008 Saat 17:04 |
|
Bu uça?yn durumunda fabrikadan de?il de bakymdan yeni çykmy? gibi o zaman. Çyplak metal'deki durum eskimeden farkly biraz. Farkly plakalar farkly pres ve tezgahlardan çykty?y ve farkly kary?ymlarda olabildikleri için farkly renklerde olur genelde. Fabrika çyky?ta bile yakla?yk öyledir. Öte yandan sizinki ise metalik boyanmy? ve boyadan yeni çykmy? gibi görünüyor. Olmaz my? Olur tabii. Hele uçaklaryn bize geldi?inde antiglare manellerinin ye?il oldu?unu yanly? hatyrlamyyorsam daha da bir "boyadan yeni çykmy?" havasy var. Sonradan bizde bir kysym uça?ynki siyaha çevrilmi? zira.
|
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
|
|
|
sharkcem
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 10/04/2008 Saat 19:44 |
|
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Bu uça?yn durumunda fabrikadan de?il de bakymdan yeni çykmy? gibi o zaman. Çyplak metal'deki durum eskimeden farkly biraz. Farkly plakalar farkly pres ve tezgahlardan çykty?y ve farkly kary?ymlarda olabildikleri için farkly renklerde olur genelde. Fabrika çyky?ta bile yakla?yk öyledir. Öte yandan sizinki ise metalik boyanmy? ve boyadan yeni çykmy? gibi görünüyor. Olmaz my? Olur tabii. Hele uçaklaryn bize geldi?inde antiglare manellerinin ye?il oldu?unu yanly? hatyrlamyyorsam daha da bir "boyadan yeni çykmy?" havasy var. Sonradan bizde bir kysym uça?ynki siyaha çevrilmi? zira. Size katylmamak elde de?il...Te?ekkürler |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|