![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10/02/2008 Saat 23:02 |
Sayyn Kurt için ar?ivlere baktym.Bunlary bulabildim.Umarym ho?unuza gider.Daha de?i?ik ?eylerde gelebilir,?imdiden bir?ey söylemiyeyim.Sevgili Hüdo bir makale de burda alalym senden...te?ekkürler ?imdiden...sen seç artyk burdan bir?ey...
Levend ![]() ![]() Çyplak Nefer ![]() ![]() Kalyoncu ![]() ![]() Çyplak Çavu? ![]() Tersane Ba?çavu?u ![]() ![]() Kaptan Pa?a ![]() ![]() herkese iyi modeller.... |
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Bu çaly?malarynyzy çok be?eniyorum. Devam etmesi dile?iyle...
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
sentez
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/02/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Eserlerinizi büyük bir zevkle izliyorum Izzet Bey .En çok figürleriniz ho?uma gidiyor . Daha önce bir yazynyzda belirtmi? oldu?unuz gibi -- Hani derler ya çok gezenmi bilir,çok okuyanmy...burdada az model yapanmy bilir,çok model yapanmy bilir:-) -- görü?ünüze izninizle aynen katylmak istiyorum . Çaly?malarynyzyn devamyny merakla beklemekteyim .
Hürmetler |
|
![]() |
|
kurt
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/12/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
te?ekkürler dostum , yary korsan bir halleri var , 3-4 tane byçak ta?yyorlar . çyplak myplak haçly donanmasynyn anasyny a?latyyorlar :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |