![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel oldu?unu katylyyorum. "Eskitme olmamasy"na katylmyyorum. Arkut bizzat içinde oldu?u için daha iyi bilir ama Sivil uçaklar da kirlenir. Onlar da uçak:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: copilot_clumsy
Biti? esteti?i olarak güzel olmu? ancak yakyn çekim bazen ufak da olsa önemli noktalary belirgin ediyor. Arkut Bey haklysynyz, yapym a?amasynda görmeyerek atlady?ym hatalar resimlerle birlikte net bir ?ekilde ortaya çykty, bundan sonraki çaly?malarymda daha dikkatli olucam. Orjinalini yazan: onurku
Metalik renk olarak hangi boyayy kullandynyz acaba? Revell Akrilikleri kullandym; 90 Silver, 99 Aluminium.. Orjinalini yazan: Jolly Roger
Güzel oldu?unu katylyyorum. "Eskitme olmamasy"na katylmyyorum. Eskitmeyi bi kenara byrakyn olabildi?ince temiz olmasy için elimden geleni yapyyorum, böyle seviyorum ben sivilleri:) phantom80, heydrich, yorumlar için te?ekkürler:) Düzenleyen Onur - 06/03/2008 Saat 02:22 |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
ellerinize sa?lyk gerçekten.metal kysmy çok güzel olmu? gerçekten.ufak hatalar var dedi?iniz gibi ama gerçekten çok güzel olmu?.ellerinize sa?lyk...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ooo yanly? anla?ylabilecek bir?ey yazmy?ym, pardon. Ben "Sivil uçak'da eskitme olmaz"a katylmady?ymy belirtmek istedim. Yoksa modelin nasyl görünece?i kesinlikle modelcinin tercihidir. "Ke?ke eskitseniz" demek istemedim, kusura bakmayyn. Her araç yeni boyandy?y zaman temiz olur, bu halini betimlemenin de bence hiç bir sakyncasy yok. Zaten her zaman temiz model yapmak bana daha zor gelmi?tir:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Ooo yanly? anla?ylabilecek bir?ey yazmy?ym, pardon. Ben "Sivil uçak'da eskitme olmaz"a katylmady?ymy belirtmek istedim. Yoksa modelin nasyl görünece?i kesinlikle modelcinin tercihidir. "Ke?ke eskitseniz" demek istemedim, kusura bakmayyn. Yalym Bey söylediklerinizde haklysynyz yanly? anla?ylma olmady merak etmeyin:) Modelin nasyl görünece?i modelcinin tercihi ama daha gerçekeçi bir görüntü elde etmek için aslynda eskitmek lazym.. Melih Bey; be?enmenize sevindim çok te?ekkür ederim:) |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |