![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/01/2008 Saat 21:41 |
Tekrar merhaba arkada?lar, uzun ve zor bir yapym a?amasyndan sonra nihayet bitti, bu sefer tembellik etmedim ve resim kalitesine de önem verdim; Canon EOS 350D ve Sigma EX 105mm makro objektifle çekilen foto?raflar arkada?ym Mus.tafa Çakyr'yn eseridir.. Tüm modelci dostlara saygylar sevgiler:) ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Onur - 30/01/2008 Saat 14:11 |
|
![]() |
|
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
![]() Bi de yanyna eskort verelim tam olsun:) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
Bi nostaljik resim de benden:) ![]() Düzenleyen Onur - 28/01/2008 Saat 21:54 |
|
![]() |
|
modelci23
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Onur Bey gerçekten çok güzel olmu? ellerinize sa?lyk.özelikle son resim çok gerçekçi ayryca resimlerin kelitesi de baya?y güzel.Tebrik ederim.Acaba kit hakkynda biraz bilgi verir misiniz.Revell in bir kiti sanyrm.Ke?ke yapym a?amasyndan da fotolar olsaydy.Ayryca pisti çok be?endim ondan da biraz bahseder misiniziMalzeme olarak ne kullandynyzdan...
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmu?:) elinize sa?lyk
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
sinBAD
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
![]() ![]() ![]() |
Onur Bey elinize saglik cok guzel olmus, ozellikle metalik gri boyama ayri guzel duruyor.
|
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: modelci23
Acaba kit hakkynda biraz bilgi verir misiniz.Revell in bir kiti sanyrm.Ke?ke yapym a?amasyndan da fotolar olsaydy.Ayryca pisti çok be?endim ondan da biraz bahseder misiniz Malzeme olarak ne kullandynyz Yorumunuz için te?ekkürler, kit dedi?iniz gibi Revell, içe detay, fazla çapak yok, genel itibariyle temiz bir kit ama bazy yerlerde doldurulmasy gereken göçükler mevcuttu, dekaller de beni fazlasyyla zorlady açykçasy.. Pisti çizim programlaryyla hazyrladym, malzemesi ka?yt:) Orjinalini yazan: Ares
Güzel olmu?:) elinize sa?lyk Ufuk Bey, bu yorumun benim için çok de?erli oldu?unu bilmenizi isterim, be?enmenize çok sevindim, çok te?ekkürler:) Orjinalini yazan: sinBAD
Onur Bey elinize saglik cok guzel olmus, ozellikle metalik gri boyama ayri guzel duruyor. Te?ekkür ederim:) |
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
Yanyndaki eskort da çok ?irin duruyor:)
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Biti? esteti?i olarak güzel olmu? ancak yakyn çekim bazen ufak da olsa önemli noktalary belirgin ediyor.
Sa? kanatucu zymparayy biraz fazla yemi?. Keza galiba sol kanat firar kenarynda da bahsetti?im yer kadar olmasa bile ayny sorun var gibi. Ellere sa?lyk. |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk temiz ve güzel bir model olmu?. Metalik renk olarak hangi boyayy kullandynyz acaba?
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize Sa?lyk , çok temiz bir çaly?ma olmu?...Bana uzak bir Konu tabii , eskitme olmadan olmuyo bende..:)
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |