![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
SweetChild
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() |
![]() |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
truckmania
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
![]() |
ok görü?lerinize katylyyor ve saygy duyuyorum fakat dikkat çekmek istedi?im bir nokta var burda muhabbetimizin amacy üzüm yemek ba?cyyy dövmek de?il ben kamyon modelleri yapyyorum dolayysyyla uçak hakkynda sizlere söyleyebilece?im pek bir?ey yok fakat ?imdiye kadar aldy?ym hiç bir kamyon modelinde ufacyk bir türk plakasy çykmady hyrvat var sloven var letonya litvanya var da bir türk plakasy basmak türkiyeyle alakaly her hangi bir ablem decali basmak bu kadarmy zor?burda üretici firmalaryn hiçmi günahy yok?yani bir model firmasy finlandiyayla alakaly özel bir maket üretebiliyorsa türkiyeylede alakaly bir ?eyler üretebilmelidir bu araba veya uçak olabilir ba?ka bir?ey olabilir öenmli de?il benim bu mevzuda ho?uma gitmeyen buydu zaten konuyla alakaly ilk mesajymda bizde kendi decalimizi basaryz demi?tim mevzu ben ve finlandiya arasynda ki?isel bi sorun gibi geli?ti dedi?im ?u finlandiyaya veya ba?ka ülkeye oluyorsa bizede olmaly
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() |
Konu yine bir Modelsitesi.com klasigine döndü.. Belirli periyotlarla böyle konular ortaya cikar, herkes bi ton yazi yazar, konu hit patlamasi yapar, ama hic bir sey degismez.. Cok laf, hic is felsefesi gecerliligini sürdürür.. Suan forumu takip edin bakalim, kac maket yapiliyor? Düzenli olarak güncellenen kac baslik var? Gectim Türk dekalli modeli, kutudan ciktigi gibi bitirilen kac model var.. Bizim yapimiz böyle, cok konusuruz, herseyi biliriz, ama hic birsey yapmayiz.. Revell´in "Hakenkreuz" lu "gizli maketleri" kimin umrunda sanki? Millete "polimik" olsun, o ona bunu söylesin, digeri icini döksün, biri digerine laf soksun, en digeri köseden ukalalik yapsin.. Is makede gelince, sadece linkler verilsin, "Abi adamlar yapiyor" densin, "su makedi yapacagim, ne dersininiz alim mi?" desin.. Al kardesim alda, hani nerde maket?? Ne yaptin, ne yapiyorsun kuru laftan baska.. Kimse saksak icin maket resmi bassin demiyorum.. sikayet etmeden önce durup bir silkelenip kendimize bakalim diyorum..Biz kendimize bakmadan, teshisi koymadan elin gavurundan da bize ait bir sey beklemesin..
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() |
Anafikri yakalayan güzel bir saptama olmu?; konunun daha da uzamasynyn manasy yok bence.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |