![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Tayyareler | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 3 |
| Yazar | Mesaj |
|
oruç reis
Üye
Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() Gönderim Zamanı: 27/11/2007 Saat 12:24 |
|
Mrh. yapylan i?lemde kuru fyrçalama yapyldy.....Modelin boya üzerindeki detaylara keçeli kalem geçtim sonrada üzerinden kolonyaly bezle ilk olarak uçu? istikametinde sonrada ovalayarak sildim ve detaylar üzerinde Faber Castell'i (kur?un kalem maddesini) Toz haline getirip
fyrçayla üzerlerinden geçerek belirginle?tirdim. Yakyt tanklaryn uçlary ise cam boyasy bulup çaly?ma yapylacak. ?u an kanopi cam ile u?ra?yyorum açyk konu?mak gerekirse gycyk oldum (Camy çizdim) Sanyrym 2 gün sonra bitmi? fotolary koyacam.Saygylarymla. |
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
|
|
|
oruç reis
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 28/11/2007 Saat 19:42 |
|
Bundada hatalaryyla,sevabyyla ..buyrun efendim seyre....!!!!!
Yine Nostaljik bir görüntü...........
|
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
|
|
|
onurku
Üye
Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2007 Saat 09:35 |
|
Eline sa?lyk Hakan güzel bir son oldu. :)
|
|
|
|
|
oruç reis
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 29/11/2007 Saat 12:31 |
|
Saolasyn onur ****m...!
|
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
|
|
|
erhan köküöz
Üye
Kayıt Tarihi: 16/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 251 |
![]() Gönderim Zamanı: 04/12/2007 Saat 18:04 |
|
Merhaba,
Yapym a?amalaryny ilk günden beri izliyordum. Maket gerçekten çok güzel oldu. Sormak istedi?im bir kaç konu var. -Kanopinin beyaz çerçeveleri boyamy yoksa beyaz dekal mi? -Kanopinin sa? arkasyndaki yuvarlak çerçeveyi nasyl hallettiniz? Yanytlamanyz ricasyyla ba?arylarynyzyn devamyny dilerim. |
|
|
|
|
oruç reis
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 04/12/2007 Saat 18:47 |
|
Mrh erhan bey modeli be?endi?inize sevindim açyk konu?mak gerekirse uçaklarda hiç sevmedi?im olay cam kanopileridir.insanyn ömrünü yiyor. Cevaplara gelecek olursak.
-Kanopinin Beyaz çerçeveleri boyadyr ( Dekal hymm tuttum dedi?inizi ) -Kanopinin sa? arka yuvarlak çerçevenin üstüne bildi?imiz ?effaf band yapy?tyrdym,hatlary belirecek ?ekilde yemesini sa?ladym.Maket byça?yylada [Hatta nefesimi tuttum elim kaymasyn diye ama olmady çizdim :))) ]synyrly yerlerden geçerek dairesel bir hat yaptym fyrçaylada nokta nokta vurarak boyayy üzerinde belirgin hale getirdim. Yardymcy olabildiysem ne mutlu bana. Düzenleyen oruç reis - 04/12/2007 Saat 18:48 |
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
|
|
|
erhan köküöz
Üye
Kayıt Tarihi: 16/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 251 |
![]() Gönderim Zamanı: 04/12/2007 Saat 21:16 |
|
Te?ekkürler,
Ben 1/72 ölçek 84G'de kanopi çerçevelerini beyaz dekalle yapmy?tym. Ama sanyrym ölçek nedeniyle sizinkiler kadar temiz olmadylar. Yuvarlak çerçevede de gene beyaz dekali ayakkabycylaryn kullandy?y delgiyle denemi?tim. Do?al olarak çaplaryny tam tutturamadym. Tekrar kutlarym sizi. |
|
|
|
|
phantom80
Üye
Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() Gönderim Zamanı: 04/12/2007 Saat 21:31 |
|
Benim de en büyük sykyntym kanopiler.Özellikle ikinci dünya sava?y tayyarelerini yapmaya hevesli bir modelci olarak o kanopileri hala fyrçayla boyuyorum.Bu dekal i?inin aslyny sizlerden ö?renebilir miyim?
|
|
|
|
| << Önceki Sayfa 3 |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|