![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
dimitri
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/05/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 78 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/11/2007 Saat 15:45 |
Merhaba Arkada?lar bu bitirdi?im ilk modelim.Bitireli epey oldu fakat payla?maya anca fyrsat buldum.Bu model benm için birçok ?eyi ö?rendi?im bir deneme kiti oldu.Sonuç felaket de?ildir umarym.(Modeli bir diorama ile tamamladym en yakyn zamanda onu da payla?yca?ym.)Yorumlarynyzy bekliyorum.Herkeze sevgiler saygylar.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen dimitri - 04/11/2007 Saat 00:17 |
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Resimler açylmyyor
|
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
resimlere bi göz atsan iyi olur ;) açylmyyolar...
|
|
![]() |
|
modelci23
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen modelci23 - 02/11/2007 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
modelci23
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Yakyt tanklaryny tevsiye etmen daha iyi olur,Çünkü birle?me izleri görünüyor.Sana tavsiyem 800 1000 bulabilirsen 1200 lük su zymparalary ile o birle?me izlerini yok etmen.Di?er modelinde de buna dikakt edersen çok daha güzel i?ler çykartabilirsin bence.iyi mçaly?malar diliyorum.
|
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
ilk çaly?mam diysan iyi bence ama o kanopinin altyndaki beyazly?y çözemedim?...
duyanda kyrk yyllyk modelci konu?uyo sanar :P |
|
![]() |
|
dimitri
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/05/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 78 |
![]() ![]() ![]() |
orda 'Nancy' yazyyor.iyi yapy?mamy? çykartmaya y?yk vurunca beyazlyk gibi gözükür tabi:)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |