![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Boyalar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
omerkync
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/08/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/10/2007 Saat 18:43 |
tamiya ts ler bilindi?i uzre biraz pahaly. hele benim gbi lise ö?rencisi için..
ben de ?unu sormak istiorum, tamiya ts muadili kaliteli sprey boya varmydyr, ne markadyr, nerden bulunur? ii günleeer ömer koyuncu Düzenleyen omerkync - 22/10/2007 Saat 21:33 |
|
![]() |
|
omerkync
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/08/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
abiLer farkly markalar kullanmyyomu kimse tamiyadan baska, sadece tamiya my kullanmak lazym.
birde henkel sprey boyalar varmys galiba, uygunmudur,deneyen varmi saygylarr ömerkync |
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
ben tecrübesizim... bi halt bilmem o yüzdende gider syradan sprey boya kullanyrym :D.... ilerde bakaryz artyk kalitelilere bizim gibi öss örencisi için zor hobiler bunlar ;)
|
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Biraz daha u?ra?tyrycy olur belki ama bir fyrça alyrsanyz 3 liralyk boyalar ile dünya maket boyarsynyz.
Düzenleyen grond - 22/10/2007 Saat 23:49 |
|
![]() |
|
omerkync
![]() ![]() ![]() |
fyrca ile düzgün boyayamyyorum. o yuzden artyk gidip kaliteli bi sprey alyp deneyecegim.sonuclary yazarym deneyince.
ömerkync |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |