![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
muakkurt
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15/10/2007 Saat 19:38 |
Arkada?lar Merhaba,
Tayyareler bölümünün tamamyny inceledim. Aranyzda 1:48 F-18 yapan yokmu? Herhangi bir versiyonu olabilir. ?ayet yapan bi arkada? varsa resimleri payla?abilirmi? (1:72 F-18 yapan baris adli bir arkada? var onu gördüm) Saygylarymla |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Galeriye baktynyz my?
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
muakkurt
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim. forumda aradym durdum. orasy aklyma gelmedi. Neticede, buldum sa?olun. Hemde tam istedi?im bi model..
|
|
![]() |
|
Spidey
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/08/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
?u an bir F-18 ile u?ra?yyorum. E?er isterseniz foto?raflayyp foto?raflary cd'ye kaydedip size gönderebilirm. Kit Hasegawa'nyn 1/48 F-18D Night Attack kiti...
|
|
![]() |
|
pascalpati
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
![]() ![]() ![]() |
:) forum bu is icin degil mi zaten?
|
|
Ulas Demirdag
|
|
![]() |
|
Spidey
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/08/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
forum tabii ki tamamen bilgi aly?veri?i için ama daha önce hiç foto?raf yüklemesi yapmadym buradan. onun için modelci arkada?yma ce gönderebilece?imi (ücretsiz) söyledim...
|
|
![]() |
|
muakkurt
![]() ![]() ![]() |
Spidey, teklifin için çok te?ekkür ederim. Fakat, internette bir dizi ara?tyrma yapmam ve **** arkada?arymyn ve abilerimin yardymy neticesinde bir dizi referans resim buldum. Referans model nekadar fazla olursa fikir yürütmek, karar vermek daha iyi oluyor. Eger internete resimlerini yukleyebilir ve burada paylasabilirsen daha iyi olur. resim yukleme konusunda bilgi birikimin yok ise ben basta olmak uzere birçok ki?i sana yardymcy olabilir. Hemen bir tüyo vereyim :) ben resimlerimi www.resimkaydet.com sitesinden upload ediyor ve forumlara yüklüyorum. Sende öle yapabilirsin. Önerin için tekrar sa?ol.
|
|
![]() |
|
muakkurt
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: muakkurt
Spidey, teklifin için çok te?ekkür ederim. Fakat, internette bir dizi ara?tyrma yapmam ve arkada?arymyn ve abilerimin yardymy neticesinde bir dizi referans resim buldum. Referans model nekadar fazla olursa fikir yürütmek, karar vermek daha iyi oluyor. Eger internete resimlerini yukleyebilir ve burada paylasabilirsen daha iyi olur. resim yukleme konusunda bilgi birikimin yok ise ben basta olmak uzere birçok ki?i sana yardymcy olabilir. Hemen bir tüyo vereyim :) ben resimlerimi www.resimkaydet.com sitesinden upload ediyor ve forumlara yüklüyorum. Sende öle yapabilirsin. Önerin için tekrar sa?ol. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |