![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
quantumselcuk
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/09/2007 Saat 09:13 |
merhaba arkada?lar bir airbrush kit almayy dü?ünüyorum fakat daha yeni oldu?um için hangi cins ve neler alaca?ymy bilmiyorum tam olarak kullanma konusunda sadece forumdan okuduklarym var markalary ve kulanmasy hakkynda biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. herkese bol maketli günler |
|
![]() |
|
skytrain
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
![]() ![]() ![]() |
Badger veya Paasche den ?a?mayynyz derim.Özellikle Paasche VSR 90#1 modeli fiyatyna göre kalite ve malzeme bollu?u ile tatminkardyr.Çift i?ne, çift kafa, asky aparaty ve hortum sete dahildir.
|
|
![]() |
|
quantumselcuk
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
tavsiye için çok te?ekkürler bende ara?tyrma yaptym paashe için iyi ?eyler söylüyorlar çok te?ekkürler.
|
|
![]() |
|
skytrain
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
![]() ![]() ![]() |
Rica ederim.Paasche yi de ITM pazarlyyor bu arada.
Saygylar Gökhan |
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Arkada?lar,
Ufak bir not eklemek istiyorum. Bende VSR90 kullanyyorum. Kullanymy ve temizlemesi kolay. Yyi bir tabanca. Kamufulaj ve ince i?lerde hiçde fena de?il. Yalnyz, bunlaryn yanynda ne yapaca?ynyzda önemli çünkü üzerinde gelen iki i?ne ve meme ba?lary çok geni? alanlary kolay boyamanyzy sa?lamaz. Bu sebeple yapaca?ynyz i?e göre bazen sykynty yaratabilir. Bunuda hatyrlatmak isterim. Ayryca boya kaplaryda çok geni? de?ildir. Saygylar, Farhad Düzenleyen Farhad - 04/10/2007 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
skytrain
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Farhad;
Paasche VSR 90#1 in iki boya kaby var setinde bir tanesi badger in neredeyse iki katy. Ayryca metalikler dahil her tür boyayy da çok rahat atyyorum ben her boydaki yüzeye. Yalnyzca do?ru kafa/i?ne kombinasyonu kullanmak yetiyor. Sevgiler Gökhan |
|
![]() |
|
fikret
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2005 Konum: Elazığ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
geni? alanlary boyamak ve vernik atmak için en iyi airbrush bence aztek a220 single modeli.temizlimek kolay boya haznesi büyük.
|
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
yukarylardaki yazylarda hiç tayyare kelimesi kullanylmamy? olmasy size de ilginç gelmedi mi? :)
|
|
![]() |
|
quantumselcuk
![]() ![]() ![]() |
sevgili Artt bey.
foruma yeni katyldy?ymyz için airrushla ilgili ayry bir bölüm oldu?unu fark edemedik kusura bakmayyn :-)) |
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
rica ederim, amacym çok daha fazla bilgi edinebilece?iniz o bölüme dikkatinizi çekmekti sadece...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |