![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
Konumuz olan migler jet olanlaridir demek istedim Idris efendi :)
Jollycim yakinda onlarin da goruntuleri duser diye tahmin etmek zor degil |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Buldum bile. Sa?a bakyn:}budur
Düzenleyen Jolly Roger - 28/09/2007 Saat 17:44 |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
En azindan baska bir ulkenin bayragini koymalari bile suc olmali diye dusunuyorum, boyle bir yaptirim neden olmaz anlayamiyorum. Bu F14 gidip bir yerde yaramazlik yapsa ve fotograflansa, videosu olsa, Iran'in basi yanar mi, yanmaz mi? zaten bahane aranilan bir durumda amcalar.
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Forslary var ama bildi?im kadaryyla. Kuyrukta bayrak oluyor ama Amerikan forslary da duruyor....olmaly...di?erlerinde var en azyndan.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Yrana teslim edilmeyen son Tomcat olmasyn o?
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Anla?yldy bunlar kesin irana saldyracaklar :)))?imdiden aly?tyrmalara ba?lamy?lar :)))
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6074164&nseq=42
Son durum Japonlara da bula?my? durumdalar. :) |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Güzelim SUndowners yaky?mamy? F-5'e, Tomcat'lerimizi geri istiyoruz
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Abi Japonlar ayry mevzu da abi bu bildimiz VF-111 Sundowners. Filoyu görevden çekip VFC-111 Sundowners ady ile Agressor filosu yaptylar. O uçak da F-5N. Bir ecayip oldu. Sundowners'a F-5 yaky?mady?y konusuna ben de katylyyorum, F-5 seviyor olmama ra?men. Bu uça?y Dragon yeni 1/144 setinde veriyor.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |