![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/09/2007 Saat 20:19 |
Türk Kargo uçaklary.
![]() ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Abi bizimkilerin (Hava kuvvetleri kom.) hyzyna bir türlü yeti?emiyorum....Ma?allah güzel olmu?lar....
|
|
![]() |
|
Dragut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
Bi de Türki? air force diye yazmasalar uçaklaryn üzerine
|
|
![]() |
|
Levent Basara
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 293 |
![]() ![]() ![]() |
Ben C-160 uçu? hattyndaki (son foto?raf) soldan 3. ve 4. uçaklaryn ton farklylyklaryna takyldym. 4. uçak daha koyu. Buyurun buradan yakyn. Tam bir muamma. Ylk uçakta boyayy koyu atyp, daha sonraki uçaklarda boya çi? görünmesin diye içine beyaz koyup rengi mi açtylar acep? :)
Bu arada CN-235'in burundaki numara da az daha büyük oluyormu? yani. Millet uça?yn numarasyny ve milliyet i?aretlerini farkettirmemek için çabalar. Biz tersini yapyyoruz. Ne dyim yeni kamuflajlar hayyrly olsun. hemen decallerini basalym da tezgahta bekleyenler bitsin. |
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
![]() |
|
Levent Basara
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 293 |
![]() ![]() ![]() |
Yazmayy unutmu?um. ?imdi birileri hemen atlamasyn olaya. Ukalalyk yapma hakkyny ben kullanaca?ym.
Birinci foto?raftaki C-130E'nin burnunda füze ikaz sisteminin sensörü var. Hemen camyn altynda, numaranyn sa? üst çaprazynda. Bu uça?yn ba?ka yerlerinde de benzer çykyntylar ve sensörler var ama ?imdi buraya yazamam çok gizli aman diyim :) |
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Resimler için te?ekkür ederim.Levent Bey bizimkiler herhalde standartlary sevmiyorlar, radomlarda rengarenk. iyi günler... aklyma gelmi?ken Ankara'da ki müze yary?masynda yapylmy? bir C-160 gördüm.Kimin yapty?yny bilen veya Decalleri nasyl temin etti?i hakkynda bilgisi olan varmy. Yeni kamuflajda bir tanede ben yapmak istiyorum. Düzenleyen cemdogut - 28/09/2007 Saat 08:51 |
|
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Evet, konuya kysaca Büyük?ehir pardon, THY çaly?yyor diyebiliriz :) Bir nevi Kayresi hatyrasy. (Benim pastyrma çemensiz olsun ;)
Ercan Kaptanym deklan?öre basan ellerin dert görmesin! Selamlar Tolga |
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Be?endinizse sevindim. Çok kysa zamanda bu kadar oldu :(
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Birde C-130 arka dik kanadyn oldu?u foto olsa süper kaynak olurdu modelciler için.
|
|
![]() |
|
Terminatör
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
O halde bendende size haber, türk yyldyzlary olan 187 nolu C-130 modernisazyona girece?inden dolayy bir adet C-160 y türk yyldyzlary olarak boyanacak biraz bekleyin görün.)))
Düzenleyen Terminatör - 29/09/2007 Saat 15:38 |
|
![]() |
|
selim59
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
Terminatör'ün bahsetti?i Türk Yyldyzlaryna ait C-160
http://www.aircraftslides.com/auction/images/375e49906TAF%20280%20C-160D%2069-033.JPG Not: Adresi copy/paste yapynyz. Düzenleyen selim59 - 24/03/2008 Saat 08:59 |
|
![]() |
|
Levent Basara
![]() ![]() ![]() |
Bizimkiler bazen inanylmaz ?eyler yapyyorlar. Halbuki burada uygun hareket tarzy ?öyle olmalyydy: "Ne Türk Yyldyzlary karde?im. Uçak Fasbata girmi?. Tamam bitti. Yeter bu kadar ciddiyetsizlik. Bütün uçaklar komple griye boyanacak. Filo armalaryny da silin. O ne öyle"
|
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Hehehe, di mi:}
Hadi bakalym ilk kim yapacak bunun modelini. Efenim? Yooo ben sadece ortaya konu attym. Bana büyük bu uçak. 1/144'ünü bulursam belki. Ona da dekal lazym ohooooo.... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |