![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
vladimir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29/08/2007 Saat 16:33 |
Öncelikle modelcilik ile u?ra?an bütün arkada?lara payla?ymlaryndan dolayy te?ekkür etmek istiyorum. Resimli-resimsiz anlatymlarynyz ve incelemelerinizle sayenizde önemli ölçüde teorik bilgi sahibi oldum.
Yapmy? oldu?um ilk maket revell marka bir kit.Uça?yn modeli p-51 ,1/72 ölçek , modelin renkleri aslyna uygun de?il, bir çok hata baryndyrmakta ancak ilk göz a?rym. :) ![]() ![]() ![]() Bu da yapty?ym ikinci uçak. Maket revellin ,1\72 ölçek a-1e modeli Fyrçayla kamuflaj denemesi yaptym :) ![]() ![]() ![]() 3. maketim gene revell ama bu sefer tank yapyyorum ,paketi açynca ?ok oldum bitince kibrit kutusu kadar bir maket olacak biraz ?evkim kyryldy diyebilirim.. Ele?tirilerinizi ve yorumlarynyzy bekliyorum ,hayyrly günler.. |
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: vladimir
3. maketim gene revell ama bu sefer tank yapyyorum ,paketi açynca ?ok oldum bitince kibrit kutusu kadar bir maket olacak biraz ?evkim kyryldy diyebilirim.. Ele?tirilerinizi ve yorumlarynyzy bekliyorum ,hayyrly günler.. Kamuflajlarynyzdaki desenlerin kyvrakly?yndan keyif alarak çaly?ty?ynyz anla?ylyyor. Yanylyyor muyum? Fyrça ile çaly?yyosunuz anlady?ym kadary ile. Oldukça ho? olmu? uçaklarynyz. Gövdenin iki parçasyny birle?tirirken biraz belirgin olmu?. Yapy?tyrmadan önce parçalaryn uyumunu kontrol ediniz. Gerekiyorsa birle?im yerlerini macunlayyn. Bu sorun her zaman olabilir. Putty'ler (macunlar)herzaman imdada yeti?ir. 1/72 tanklary çok güzeldir Revel'in. Küçük olmalary da daha bir ?irin olmalary demektir. Biraz itina ile çok ba?aryly çaly?malar çykabilir ortaya. Sevgili Emre Armorama'nyn yary?masynda dereceye giren 1/72 Panzer IV foto?rafyny verince forumda öyle bakakalmy?tym hayran hayran. Kolay gelsin. NOT: Sevgili Emre, e?er bu mesajy okursan, bahsetti?im Armorama yary?masyndaki 1/72 lik Panzer IV'ün sayfasyny link olarak verir misin. Armorama'da aryyorum ama yabancysyyym kary?yk geliyor bana bulamyyorum. Çok rica ediyorum. Daha çok foto?rafyny görmek istiyorum. Te?ekkürler. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Atilla selam,
Konu da?ylmasyn ama ne yazyk ki tek foto?rafy o vardy, bizim konulara bakarsan "Küçük Ölçek..." diye bir konu açmy?tym. Ya offtopic dedir ya AFVde. O model hem oylamayla olan Ustalar birincili?ini hem de Jüri'nin seçimiyle olan genel birincili?i almy?ty. E?er resimleri genel olarak yayynlandyysa bulur sana linkini özel mesajla yollarym. Konuyu da?ytty?ym için özür dileyerekten susuyorum. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
vladimir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Yorumlarynyz için te?ekkürler ,evet fyrça ile çaly?yyorum.Kamuflajy boyarken zevkten dört kö?eydim do?ru tahmin ettiniz.Model istedi?imden parlak oldu aslynda kamuflajyn ruhuna biraz ters oldu, uçak ben buradayym diye ba?yryyor..Neyse sadece denemek , el becerimi arttyrmak istemi?tim.
Bugün tanky birdim parçalaryn küçüklü?ünü görünce gözüm epey korkmu?tu ,özellikle palet kysmyny yapabilece?imden çok ?üpheliydim.Modeli yaparken uçak yaparken ki kadar keyif almadym ,biran önce bitirmek istedim.Biraz gaza gelip eskitme ,ya?ly boya ile yykama tekni?i uyguladym.Sonuç tam felaket ! heleki pas efekti vermeye çaly?mam ikinci büyük hatam oldu, naple yellow ile kuru fyrçalamayy ise söylemek bile istemiyorum.Demek ki emeklemeden ko?maya çaly?mamak lazym, acy bir tecrübe oldu. Ama insan bu forumdaki muhte?em çaly?malary görünce hemen aynylaryny yapmak istiyor.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |