![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sniper
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/08/2007 Saat 19:43 |
?imdiye dek internetten yapty?ym ara?tyrmalarda tam olarak resimde görülen 1/72 ölçek F-16C ler için dü?ündü?üm resin parçayy bir türlü bulamadym. Elimde yapylacak C modeli için 6 adet yapylmamy? kit mevcut. Bazy web sitelerinde - ?ili - buldum derken tam olarak inceledi?imde kuyru?un tek tarafynda RWR anteninin bulundu?unu fark ettim. Bizdekilerde her iki tarafynda mevcut.
Bu parçayy kendim yapayym dedim o da hiç ho?uma gitmedi. Bu yüzden bu parçayy internet üzerinden bulabilece?im bir yer varmy? ![]() |
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
![]() |
|
lantirn
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |
![]() ![]() ![]() |
hmmm valla bulunmasy zor olabilir...
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
elde yapmak en mantyklysy.öyle çok teferruatly bi?ey de?il az bir yontmayla yapylyr.de?mez yani dy?ardan getirtmeye para harcamaya.tabi bence..
buna benzer bir parça bulup sonra ?eklini iyice buna benzetmeye çaly?abilirsiniz. |
|
![]() |
|
gokhaneren
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() |
Bir uhu(404) alyp o büyüklükte bir küçük top yapyp kenarda bir yerde kurutabilir(tabi tam kurumadan),sonra onu metalik ya da resimdeki renge boyayabilir ve üzerine de istedi?iniz incelikte iplerle ayny görüntüyü verebilirsiniz...
Keza ben bu i?lemi metalik revell boya ?i?emin kenarynda meme veren boya kalyntysyny iple ba?layarak ürettim.Birisi çykyp da ben daha önce yaptyydym efendi ol der ?imdi kesin... Mal bu; [IMG]http://img258.imageshack.us/img258/9286/f16047dx2.jpg" /> Not;Numara ba?ka uça?a aittir,kurtar yazysy yoktur,fyrça ile boyanmy?tyr.Amaç para?üt için yardym etmektir... BEN YARDIM TALEBYNY YANLI? ANLAMI?IM,ÖZÜR DYLERYM... AMA YYNE DE PARA?ÜT YAPIMI ANLATIMI KALSIN... Düzenleyen gokhaneren - 10/08/2007 Saat 10:14 |
|
![]() |
|
sniper
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba
Galiba arady?ym ?eyi buldum arkada?lar. Birkaç gündür ara?tyrma yapa yapa birinin bu i?le ilgilendi?ini ARC nin forumunda buldum. E?er bir adet alabilsem kendim kalybyny çykartyp ço?altycam. Ne kyl i?mi? basit ama aradyn my bulunmayan bu nesne. Birde block 40 laryn tekerlek problemini halletsem iyi olacak. Yoksa piyasadaki 72 ölçek kitlerin hiçbirinde bizdeki jantlardan çykmyyor. Link |
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |