![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Tayyareler | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
lantirn
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |
![]() Konu: gelibolu'dan bf109 ve zeroGönderim Zamanı: 05/07/2007 Saat 18:27 |
|
Gelibolu Sava? Müzesi'ne 2 gün önce yapty?ym bir ziyarette oldukça güzel yapylmy? çaly?malar gördüm. burada bf109 ve zero dioramalarynyn fotolary var. hemen belirteyim ki modellerin sergilenme açylary nedeniyle kokpit içlerini çekemedim affola :)dioramalar kysmynda ise fotolaryn devamy mevcut...
bu arada Gelibolu'ya yolu dü?en herkesin bu müzeyi ziyaret etmesini tavsiye ediyorum.
|
|
|
|
|
Ares
Admin Group
Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() Gönderim Zamanı: 05/07/2007 Saat 21:06 |
|
Di?er topikteki dioramalar gibi bu iki uçakda yanylmyyorsam Kaptanlarymyzdan Artu? Açyl'yn modelleri, ama iyide niyeki, ne alaka?
|
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
|
|
|
Clumsy
Üye
Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() Gönderim Zamanı: 05/07/2007 Saat 23:36 |
|
Yanly? bilmiyorsam Müze'nin kurulmasynda yardymy oldu kendisinin.
|
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
|
|
|
Levent Basara
Üye
Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 293 |
![]() Gönderim Zamanı: 06/07/2007 Saat 08:37 |
|
Offf yine bir müze vakasy daha my?
|
|
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
|
|
|
Captainairbus
Üye
Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() Gönderim Zamanı: 06/07/2007 Saat 22:06 |
|
Selamlar, müzenin kurucularyndan birisi (ayny zamanda benimde arkada?ym) olan Murat. Kendisi ve kuruklary müae ile ilgili detaylara www.gallipolidigger.com sitesinden ula?abilirsiniz. Kendisi ayny zamanda THY'de copilot olarak uçuyor. Birkaç ay evvel benim arady?ym müze için yapmayy plandy?ym maketler bu müze içindi.
Evet maketler Artu?'un, Çanakkale sava? sonrasy döneme ait bölümde olmasy lazym diye biliyorum. Evet Levent yine müze vakasy :) |
|
|
ex copilot.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|