Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: Kompresör | |
Yazar | Mesaj |
Toughbeard
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
Konu: Kompresör Gönderim Zamanı: 29/10/2005 Saat 01:03 |
Yoğunluk sebebiyle ara verdiğim kompresör imalatına tekrar başladım.
38S Modeli: 1/6hp Ekovat, 6 Bar Çalışma basıncı - 425 YTL 38X Modeli: 1/2hp Ekovat, 7 Bar Çalışma Basıncı, krom kaplama bağlantı elemanları, ikinci çıkış filtresi, 2li airbrush bağlantı - 550 YTL 38X Pro: 38X modeli özellikleri artı, 8 Bar Çalışma basıncı, Ekovat soğutma fanı, Yağ tutucu, Emiş filtre kutusu, Yağ seviye göstergesi - 900 YTL Ortak özellikler: 38 litre depo istek üzerine tekerlekli veya takoz üzerine monte. Ekovat haricindeki herşey iki yıl garantili. Ekovata, tasarlandığı işin dışında kullanılması sebebiyle garanti vermiyor üretici firmalar. 50 YTL karşılığı 1 yıl garanti ben verebilirim. UYARI!!!: 38S modeline birden fazla airbrush bağlarsanız kompresörü yakarsınız. Teslimat süresi 4-8 hafta (malzeme durumuna göre) ayrıca ben kendim toplasam olmaz mı diye arkadaşlara, sadece tankı satabilirim. Sadece tank gelecek hiçbir bağlantı aparatı yok. gerekenlerin listesini vereceğim tankla beraber. Teslimat süresi 1-2 hafta. Fiyatı - 150 YTL Diğer ekipmanların fiyatları: Ekovat ile tank arasındaki özel spiral bakır boru - 35 YTL Bağlantı parçaları (nipel, manşon vs.) - 25 YTL Özel istek üzerine daha büyük modellerde üretebilirim. 50 - 200 litre, birden fazla ekovat takılabilir. Özel sipariş üzerine üretim yapabiliriz ama teslimat süresi daha uzun olur. Serdar... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |