![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Bir?eyi kalmamy? dedi?in komple boyasy duruyor :) Bu arada senin decali i? yo?unlu?undan unutup duruyorum yollamayy, kusura bakama.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Bu ak?am ölü geçti. Sadece uzun süredir yapmak istedi?im bir tekni?i denedim. Yöntem Masa Narita abimizden. Kysaca HUD'un kenarlaryna ?effaf ye?il sürüyoruz ve cam görüntüsü elde ediyoruz. Ba?arysy konusunda yorumlar size kalmy? ama benim ho?uma gitti.
![]() ![]() |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
resmi görür görmez,bunu nasyl ettin diyecektimki yazmy?syn zaten.çok dikkat çekiyor ve harika olmu?.bundan sonra hudlarymyz daha güzel olacak demekki sa?olasyn.
dekallerin hiç acelesi yok abi. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |