![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/12/2006 Saat 06:47 |
Kitech markasının iki çeşit (D ve F) Mi-24 kiti var.Kitech'i hiç bir yerde adam yerine koymuyor olacaklar ki,ne inceleme ne de bir fotosunu göremedim.Kendi başarısız kalıplarının yanında,bağzı elden çıkarılan kalıplarıda kullandıklarını zannediyorum.İtaleri'nin de aynı D ve F kitleri olduğundan yola çıkarak merak ettiğim şey,Kitech Mi-24'lerininde İtaleri veya Bilek kalıp olup olmadıklarıdır.Eminim kitlerden birini gören vardır.
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
kiti gormedim ama büyük ihtimal haklısınız. Ben de kitech in f-18 inin italeri kalıbı oldugunu dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
blackbunny
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Pardon modelci abimizle aldy?ymyz kit ba?ka ama bizim aldy?ymyz kit dahada çok dandik bir marka ama plasti?i sa?lam detaylaryda güzeldi
Saygylarymla iyi modeller dile?iyle Düzenleyen blackbunny - 30/05/2007 Saat 17:13 |
|
F-14 TomCaT BlAcKbUnnY
|
|
![]() |
|
blackbunny
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen blackbunny - 30/05/2007 Saat 17:11 |
|
F-14 TomCaT BlAcKbUnnY
|
|
![]() |
|
blackbunny
![]() ![]() ![]() |
Ke?ifçi karde?im bak kitech alan bir abimizin isyany ba?ka forumdan alyp buraya kopyaladym biraz türkçe bozuklu?u var ama olsun
''sayyn arkada?lar ben etim siz etmeyin sakyn ama sakyn bedava verseler bu kiti almayyn ben hayatym boyunca böle rezil bir kit görmedim buneyaff okadar berbarki sa? taraf ile sol tarafyn ana gövdesi bir birini tutmuyor byrakyn ayryntylary sadece gövdeler bile uyu?muyor ayryca katalog okadar açylayycy de?il valla aldy?yma pi?man oldum bidaha kitech mi tövbeeee!! Düzenleyen blackbunny - 30/05/2007 Saat 18:46 |
|
F-14 TomCaT BlAcKbUnnY
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
1:48 su27 sini yapmy?tym.academy nin taklidi.u?ra?ylynca güzel bi?eyler çykar ama u?ra?mayy herkes tercih etmeyebilir.o kadar büyük maket için fiyaty çok ucuz.
birisi bunlardan birini nefis yapyp forumdada göstermi?ti,hatyrlamyyorum ?imdi kimdi.. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
resimler uçmu? malesef ama gerçekten yaky?yklyydy makina.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Yorumlary okumak lazym.
|
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
kula?a oldu?u kadar gözede hitap etmek lazym:)
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Maket yapmanyn kulakla bir ilgisi yok.
|
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
tabiki maket yapmanyn kulakla bir ilgisi yok.gerçi ben müzik dinlemeden yapamam ama..
lakin maket yapmaktan de?il,maketi internet üzerinden incelemekten bahsetti?imize göre,yorumlary okumak yani bir bakyma anlatandan dinlemek kula?y,resimlere bakmak ise gözü temsil ediyor. bunu demek istemi?tim ;) |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Yorumlary okuyun,maketin ne mal oldu?unu anlayyn diyorum,sen ne diyorsun.
|
|
![]() |
|
blackbunny
![]() ![]() ![]() |
Ydris abi ben direkman be? para etmez diyorum
saygylarymla iyi modeller dile?iyle |
|
F-14 TomCaT BlAcKbUnnY
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |