![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
catapult
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/05/2007 Saat 15:12 |
de?erli ustalarym,bugün googlede kar?yla?ty?ym monogram marka 1 48 ölçekli ea 6b kiti eski bir kit midir.kolay bulunabilir mi.örne?in yurtiçinde bulabilece?im bir yer var mydyr? ya da yurtdy?ynda satyn alabilece?im bir site tavsiye edebilir misiniz.aslynda bu topici aly-satym bölümünde açmayy denedim fakat forum üst üste hata mesajy verdi?i için burada açmak zorunda kaldym.çok te?ekkür ediyorum.herkese saygylar.bol modelli günler
|
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba 100 msj'y geçmeyen alym-satym topi?ini kullanamyyor Türkiyedeki dükkanlary ara?tyryn revellinde bu modelden olmasy lazym e?er ula?amazsanyz yurtdy?yndaki sitelerden temin edebilirsiniz monogram EA6-B Kit 2003 olarak gözüküyor Saygylar... Düzenleyen jacko - 19/05/2007 Saat 16:55 |
|
![]() |
|
U-2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Dört be? sene önce kiti greatmodels sitesinden almy?tym,pek güzel bir kit de?il tavsiye etmem.Syfyr olarak internet üzerinde satyldy?y yeri görmedim,yakyn zamanda bir iki kere e-bay'e baktym fakat rastlamadym.
|
|
![]() |
|
catapult
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
jaco ,U_2 tavsiyeleriniz için çok te?ekkür ederim hepinize kolay gelsin..saygylar.
|
|
![]() |
|
murat baksoy
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/09/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
48 ölçek de pek rastlanan bir kit de?il zaten,ben de aradym ama bulamadym.
|
|
![]() |
|
purdey
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
Murat Bey, üzerinden yyllar geçmi? ve artyk kapanmy? konulara sadece görü? bildirmek için mesaj yazmanyn bir anlamy var my?
|
|
![]() |
|
murat baksoy
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/09/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
acemilikten, forumu kullanmady?yndan daha önce, kusura bakmayyn.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |