![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10/05/2007 Saat 21:07 |
buyrunuz bu da son modelim.gerçi bitmi? de?il ama az i?i kaldy.artyk onu da ne zaman yaparym bilemiyorum ya neyse.modeli abime mezuniyet hediyesi olarak yaptym.ayryca çaly?ty?y ?irket olaca?y için i? hediyesi babynda da oldu:)neyse fotolar ?imdilik dandik.güzel fotolar finish de gelicek.
ayryca ufuk abiye yardymlary için burdan te?ekkürü borç bilirim:) ![]() ![]() ![]() |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() |
Uçak 1/144 Revell sanyrym? Ben de bir tane Lufthansa yapmayy planlyyorum, uçak çok güzel gerçekten, finish resimlerini sabyrsyzlykla bekliyorum, elinize sa?lyk..
|
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Melih ellerine sa?lyk gayet iyi gidiyorsun, fini?ede bir?ey kamamy? zaten. Çok güzel bir model olacak...
|
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Bu çocuk duruyor duruyor 90'a takyyor :)
Abine hayyrly-emniyetli uçu?lar... Çok ders çaly?acak, çoookkkk... Ylgili Kaptan abimizin konuya el atmasyny umuyoruz... Dekaller güzel oturmu?, Selamlar Tolga |
|
![]() |
|
Berko
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/05/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
eline sa?lyk çok güzel olmu?
|
|
Berk O?uzülgen
Airliner Modeller |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Melih güzel oluyor ama THY modelci-pilotlary da bu tayyareyi uçururken Inter olmamy? yani :P
Ellerine sa?lyk diyecem ama önce ?u elevatorleri tak. Kolay gelsin. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |