![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/04/2007 Saat 16:35 |
Sevgili dostlar, Kutusunda aslan gibi yatan bu kuzuyu bitirir bitirmez sizinle payla?mak istiyorum..model yapy?ym syrasynda yardymlaryndan dolayy dostum Nazilli'ye de burdan t?k ederim.. Makette ek olarak Eagle cal swastika,eduard'yn renkli kemer seti kullanyldy..boyalar;açyk mavi,sary ve koyu ye?il tamiya,kum kahvesi ise gunze.. Bursa'dan herkese kucak dolusu selamlar..dilerim begenirsiniz..yorumlarynyzy okuyabilece?imi sanmyyorum bir haftaly?yna zira bu ak?am kysmetse 1 haftaly?yna kutsal topraklara uçuyorum..Kabe'de sizler içinde dua edece?im :) Hepiniz Allah'a emanet olun.. Zafer ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
devamy:
![]() ![]() ![]() Düzenleyen FIREMAN - 20/04/2007 Saat 16:36 |
|
|
|
![]() |
|
FIREMAN
![]() ![]() ![]() |
son :)
![]() herkese bol sa?lyk,huzur ve maket diliyorum..görü?mwek üzere dostlar! Düzenleyen FIREMAN - 20/04/2007 Saat 16:38 |
|
|
|
![]() |
|
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle umarym sa? salim gider ve de gelirsiniz....
?imdeden Allah kabul etsin abicim. Makete gelecek olursak; Atilla ile Adana'da yapmy? oldu?umuz gaz verme çaly?malary i?e yaramy? gibi görünüyor :D Bu da kesinlikle olmamy? ;P Ellerine sa?lyk. Dönü?ünde görü?mek üzere... Tolga |
|
Back !...
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bi?ey demiyorum artyk Zafer. Bütün hyrsyny maketten çykartmy?syn ama çok güzel çykartmy?syn. kokpit içine bayyldym. Mavi benekler orjinalinde de varmy? demek. Yyi referans inceledin sanyrym bu sefer. Dekalleri eskitmi?sin süper. Bu kaliteyi sakyn bozma, daha güzellerini de yaparsyn, izlemeye doyamayyz. Ellerine sa?lyk. Nazar boncuklary var ama.
|
|
![]() |
|
alminaro
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/02/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
FIREMAN sen bu i?i abarty iyi yapiyon abi ya hasta oluyom
senin i?çili?ine ........ |
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
zafer a?abey ellerine sa?lyk.bizim gibi iknici dünya sava?y uçaklary a?yklary için tam bir göz ziyafeti.umre ibadetini de allah kabul etsin selamlar saygylar
Düzenleyen phantom80 - 21/04/2007 Saat 15:07 |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
çok çok güzel olmu? ellerinize sa?lyk.
Düzenleyen Burak - 21/04/2007 Saat 23:51 |
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk, çok güzel olmu?. Güle güle gidin, Allah kabul etsin.
|
|
![]() |
|
nokiaman
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel yav ne diyim, özellikle burundaki eskitmeler...
Düzenleyen nokiaman - 23/04/2007 Saat 12:45 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |