![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16/04/2007 Saat 12:40 |
Merhabalar,
Dipfirizden çykartty?ym bir ba?ka model KA-50 Hokum. Elimdeki mevcut modellerin biti?i en erken haftaya olacak gibi görünüyor. Sycak servis haftaya yani :) Model: KA-50 Hokum Ölçek: 1/48 Üretici: Italeri Herzamanki eskitme problemim bu modelde de mevcut ama haftaya bir model (AH-1W) gösterecem AFV'de bile böyle eskitme yok öyle diyeyim :) Tüm eskitmelerin acysyny ondan çykarttym :):) Buyrun Hokum. [KA-50_1] ![]() [KA-50_2] ![]() [KA-50_3] ![]() |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Burak Bey,
Hangi tip air-brush var elinizde? Yyi modeller, Tolga |
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Tolga bey,
Badger 100G kullanyyorum. Sonderece memnunum çok ince 0.5 kalem gibi kullanamasanyzda tatminkar edici incelikte atabiliyorsunuz. Tüm gövde metal oldu?undan bakymy da son derece kolay. |
|
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
burakcym ellerine kollaryna sa?lyk harika i?ler çykartyyorsun
|
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk, oldukça güzel görünüyor...
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Evet,eskitme olayy kendini aratyyor gibi..Koltuk naylonlary daha yyrtylmamy? syfyr araba görüntüsünde alet :) çok guzel olmu?,ellerinize sa?lyk ama bence artyk yava?tan panel çizgisi,pre-shading olayyna girmelisiniz..
|
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: FIREMAN
çok guzel olmu?,ellerinize sa?lyk ama bence artyk yava?tan panel çizgisi,pre-shading olayyna girmelisiniz.. Niye? ?art midur? Ylla "herkes kullanylmy?, cany çykmy? modeller yapacak" diye bir ?art my var?:} Temiz araç yapmak da model yapmak de?il midir? (ki ben ?ahsen hiç bir?eyin çok yeni, çok temizini sevmem:}) Not: Bakynyz gülümsüyorum, reja ederim saldyrganlyk olarak algylanmasyn, malum internet ortamy, mimik, jest yok. Düzenleyen Jolly Roger - 17/04/2007 Saat 10:52 |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
demek lafyma kulp buluyorsun sayyn jolly roger..??
birader sen özel mesaja kadar bi gelsene! ;) hehe ?aka bi yana,evet yesyenide oluyor..ama sava? aleti deyince toz,kir geliyor insanyn aklyna.. selamlar.. Düzenleyen FIREMAN - 17/04/2007 Saat 17:01 |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Hüleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyn!!!! Du geliyom, kaçma... Hehehe.
Eh tabii geliyor ben de olabildi?ince hyrpalanmy? yapmayy seviyorum ama herkes de ayny ?ekilde yaparsa syradanla?maz my? Demek istedi?im o. Ki bu aletin hizmete girip uçmaya ba?lamady?yny da hesaba katarsak gayet de bayramlyklaryny giyip fuarda arz-y endam ediyor olabilir hani (POLEMYK ALARMIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!)... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Konuya modeli yapan olarak aradan syzayym. Bu modelde kendimi ?öyle avutmu?tum. Zaten prototip olan bir alet ne kadar eskiyebilirki... ;)
Eskitme olayyny elimde bitmeyi bekleyen bir AH-1W'ye uyguluyorum ?u aralar, 3 adet Cobra ile u?ra?ty?ymdan kendilerine bu ara mesafeliyim biter bitmez yayynlayaca?ym. |
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Airbrush'ynyzy sordum çünkü "bence" free hand geçi?lerde biraz daha ince çaly?mak lazym. 100G güzel bir alet. Biraz çaba ile daha ince geçi?ler yakalanabilir. Uhu-tac her derde devadyr o da ayry hatyrlatma ;)
Sonuç olarak üretkenlik hyzynyz gayet ba?aryly. Sanyrym Cobra'laryn "tadyndan yinmez" formatynda olaca?yna inanyyorum. Helikopter modelleri zor kitlerdir. Bu konudaki sürekli imalatynyzy da ayryca takdir ediyorum. Saygylarymla, iyi helikopterler... Tolga |
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler,
Üretkenlik hyzynda kaplumbayy geçemez bir durumda ilerlerken neden birden çok modeli tezgaha koymayayym ki dedim. Sonuç olarak 3 Cobra ile ayny anda u?ra?yyorum. Tabi bu bende biraz hazymsyzlyk yapty :) dün ak?am Cobralaryn en az birini bitirebilecekken Jayhawk'a döndüm :) Kysmetse Cobralar hafta sonu... Airbrush ile ilgli önerinizi dikkate alaca?ym. |
|
|
![]() |
|
mkaya76
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
![]() ![]() ![]() |
temiz çaly?ma.. ama çok oyuncak gibi duruyor..
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Eskitmenin zayyfly?yndandyr. Birde resim i?ini beceremiyorum heralde aslynda ya?lyboya eskitmesi ve dry brush var ama resimler çok canly çykyyor...
|
|
|
![]() |
|
mevzun06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/07/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Ylk defa çok iyi yapylmy?, eskitmesiz model görüyorum. Yani ne kadar iyi yapylyrsa yapylsyn eskitilmedi?i zaman maket oldu?u anla?ylyyor demek ki. Metal veya gerçek görüntüsü verilemiyor. Ben mat vernikle verilir diye dü?ünüyordum.
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Burak Özdil
Merhaba Tolga bey, Badger 100G kullanyyorum. Sonderece memnunum çok ince 0.5 kalem gibi kullanamasanyzda tatminkar edici incelikte atabiliyorsunuz. Tüm gövde metal oldu?undan bakymy da son derece kolay. Badger 100gG yi hafife almamanynyzy tavsiye ederim.Biraz basynç ayary ve de uygun inceltme kyvamy ile çok güzel i?ler çykartabilir. |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |