![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Henüz boya a?amasyna gelemedi.Bahsetti?iniz Ön kanopi ve arka motor yanyndaki zymbyrty yapy?tyrylyp tesviyesi yapylacak.Sonra bir iki yerde daha zympara i?i çykty.Onlary halledeyim.
Arkut Bey, Simetri olayynda haklysynyz.Pistolede boya kalynca fysladym.Zaten ana boyayy yiyince ne kadary belli olacak orasyda ayry. :) Orjinalini yazan: Emroglan
Oradan "çamur atyyor"mu?, çaktyrma :) Panzerjaeger'in i?i o. Kankama laf yok! Lütfen. :)) |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
"taze boya sürsen süper olacak"
derdi herhalde Gaffur :))) |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
alobar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2005 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
![]() ![]() ![]() |
çok mu eskimi? ne?
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Bence tam kararynda olmu?, bir de bunun üzerine yani detay çizgilerinin oldu?u yerlere ince ince taze boya atylyrsa daha da gerçekçi olacaktyr.
"Bence..." dedim ya araya girmi? oldum, heh hee |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
son günlerde görmü? oldu?um en iyi F-14 eskitmesi diyebilirim.çok gerçekçi olmu?...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Dekalleri de yerle?tirdim.Gayet güzeller.Yalnyz büyük dekaller çok didiklenirse yyrtylyyor.O nedenle hemen uygulamak gerekiyor.(Aslynda uygulamadan önde Dekal Sayfasyny komple verniklemek yyrtylmayy önleme açysyndan iyi olabilir.Emin de?ilim.)
Ta?an yerleri asetonla erittim. ![]() Link Link Düzenleyen Burak Öztan - 10/04/2007 Saat 02:56 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Dekallerin ugulanmasyndan sonra tekrar verniklendi.Ana boyayla dekallerin üzerinden soldurma amaçly hyzlyca geçtim.(Pek olmady gibi.)
Saten vernik atyldy.Lambalary pistoleyle boyanyp sonra ilgili yerlere kristal clear ile sabitlendi. Ön kanopiyi istedi?im gibi temiz yapamamy?ym.Canymy sykan tek sorun burasy oldu.Kanopiye yapy?tyrylan PE'ler canyma okudu. Bana göre bitti sanki. E?er gözünüze takylan yerler varsa lütfen söyleyin.Heves bitmemi?ken onuda yaparym. Resimler bende hep böyle maalesef.Makinasy iyi olan "ben gelir çekerim" diyen varsa kapymyz her zaman açyk. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() Rafym :) ![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |