![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
HADES
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/12/2005 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 118 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 12:21 |
Uzun bir aradan sonra berbat iki modelle merhaba diyorum... Revell kutulu Monogram kitler, bastan sona uyumsuz kaba saba parçalardan mevcut. benim gibi "iri bombardyman" zevkiniz yoksa uzak durulmasy gereken iki model. Zafer cim P-40 ve Rufe yolda..
YENI BOYA KABINI..straforlar basit goruntu veryyor ama ayny zamanda masa olarak kullanacagym zaman hemen ortadan kalkyveriyorlar. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen HADES - 10/03/2007 Saat 12:23 |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
HADES
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/12/2005 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 118 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen HADES - 10/03/2007 Saat 12:25 |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
HADES
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
HADES
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen HADES - 10/03/2007 Saat 12:30 |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
HADES
![]() ![]() ![]() |
![]() modelller hala eksik anten dy?ynda ki eksikleri söyleyin elimden geldi?ince tamamlamaya caly?ayym sevgiler selamlar herkese... |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
öncelikle çok güzel olmu?lar.uzun yyllar önce bir ayny b-26yy aldym hala duruyor giri?emedim bi türlü.gayet büyük ve güzel bir kit.piyasada benim bildi?im ba?ka bi alternatifi yok.yani artyk uyma sorunlary model sorunundan saymayalym en uyanyda olsa uymayanyda olsa çaly?mak gerekiyor.sonuçta ortaya çykan gerçe?e yakynsa hem model hem modelci iyidir demek lazym.b-25te oldukça ba?aryly buldum ben b-26dan daha düzgün bir kit gibi gözüktü gözüme.
lakin makinaly tüfek taretinde çerçevelri boyamayarak bence denizi geçip derede biraz yüzeyim demi?siniz.ke?ke onlaryda boyasaydynyz es geçmeyip. birde bence çok mat durmu? modeller bundan bir derece daha az mat olursa daha etkili görünüm elde edilebilir. tekrardan ellerinize sa?lyk bu canavarlara giri?ip bitirmek bile büyük i?. hangi p-40 y yapyyorsunuz?ben ?uan monogram p-40y yapyyorum pek memnun kalmadym. |
|
![]() |
|
HADES
![]() ![]() ![]() |
Burak,P-40 AMTech 1/48.Resin kuyruk var "K" modeli için. Zafer(fireman) USAdan getirmisti.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Dostum ellerine sa?lyk,1 sene sonra aramiza dönmen ne guzel!Monogram için oldukça ba?aryly çaly?ma..sadece Maraduer'in motorunda ki bo?luk gözüme çarpty..Bide interrior green biraz canly olmu? :)genede revell standart airbruh için iyi i? çykarmy?syn valla!
Bakalym tezgahyndan neler cykycak yeni airbrush gelince?Özellikle bana vermedi?in Rufe'yi 4 gözle bekliyorum! ;) Bandyrma'ya selam.. Düzenleyen FIREMAN - 10/03/2007 Saat 22:10 |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Burak
.piyasada benim bildi?im ba?ka bi alternatifi yok. Esci (AMT) de var. |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Salih Bey,
Öncelikle tekrar ho? geldiniz. Umarym keyif almy?synyzdyr. B-25 sanyrym Accurate Miniatures kalyp. Ben yaparken büyük keyif almy?tym. Kokpit camy haricinde herhangi bir oturma sorunu hatyrlamyyorum. Sadece kokpit camyny oturturken sorun ya?amy?tym. Revell'den de kanopi maskeleri çykyyor mu? Yyi modeller, Tolga |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tozbek
B-25 sanyrym Accurate Miniatures kalyp. Accuratede J modeli yok (syrt topu önde olany), bu monogram kalyp |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
ellerinize sa?lyk.ho? olmu? güzel olmu?:):):)
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
monogramyn p-40y imanymy gevretti rezalet kötüymü?.amt çok iyi diye duydum ama buralarda pek rastlanmyyor sanyrym.nasyl kit?
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Benim Salih'e almy? oldu?um AMT sadece USA'daki hobby lobby magazalari icin uretilmis synyrly uretimdi.Bunun dy?ynda K tipi yakynda Hasegawa'dan cykyyor diye duydum..
Bunun dy?ynda 48 ölçek malum;trumpeter,monogram mevcut.. 2 sene önce yapmy? oldugum monogram P-40B :) Maket bol macun istemekle beraber,bitince bir?eye benziyor.. ![]() Düzenleyen FIREMAN - 11/03/2007 Saat 22:56 |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
alminaro
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/02/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Abi harika bir i?çilik mükemel olmu? babacan
|
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba,
zafer P-40'y zerolar gibi eskitmi?sin ama yaky?my?. Bu arada 1/48 trumpeter P-40 yapan oldumu tavsiye edermisiniz? iyi günler... |
|
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
|
|
![]() |
|
HADES
![]() ![]() ![]() |
Modeller hakynda biraz daha bilgi vereyim.. B25 monogram, b26 revell kutulu. Her iki modelde dysa detay. B25 in içi oldukça detayly ve dahada fazla udrasarak harika bir "interior" hazyrlayabilirsiniz. b-26 nyn içi "yok". B25 te parça uyumsuzluklary var ama az ve telafisi mümkün. b26 tam bir uyumsuzluk canavary. "duvara fyrlatmak" ve "oylesyne yapyp koymak" arasynda gidip geldi?im için b26 ta bolca hata var.. modellerden birini yapacaklar mutlaka BOLCA agyrlyk koymayy unutmasynlar hemde ÇOK ÇOK BOLCA..
|
|
Salih ARIT / BANDIRMA
|
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: cemdogut
merhaba, zafer P-40'y zerolar gibi eskitmi?sin ama yaky?my?. Bu arada 1/48 trumpeter P-40 yapan oldumu tavsiye edermisiniz? iyi günler... 1:32sini aldy?ym için 1:48ini almadym ama fiyatyna göre çok güzel bir kit.daha iyisi varmy bilmiyorum sanyrym yok. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |