![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05/03/2007 Saat 15:42 |
Herhese tekrar merhaba,
Bu seferki ku?umuz daha prototipi test a?amasyndayken mali gerekçelerle rafa kaldyrylan RAH-66 Comanche. Ölçek: 1/48 Marka: Italeri Model için 1/48 ölçekte tek alternatif Italeri dolayysyyla günahyyla sevabyyla yapmaya karar verdim. Birçok ?üphem olmasyna kar?yn herhangi bir oturma sorunu ile kar?yla?madym, yüzeyde de fazla detay olmamasy nedeniyle biraz puty biraz zympara i?i gördü. Modelin en göze çarpan hatalary "over scale" top ve uyary decalleri. (özellikle top 20mm olmasy gerekirken 40mm gibi ölçeklendirilmi?. (Bende tembellikten dokunmadan aynen kullandym :) ) ![]() ![]() ![]() |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk. Ylk foto?rafa bakarken "Obaaaa?aaaa!!!" diyiverdim:} Temiz olmu? ve etkileyici duruyor. Bu 30mm top ta?yyan versiyonu olabilir(nasyl olsa yok alet ehehehe). Yki nokta gözüme çarpty, iletesim var noooolur noooluuur...ehem..pardon...
1-Yni? takymy dikmelerinin iç renkle ayny olmasy daha mantykly gibi geldi bana ki gördü?üm prototipler ve mock-uplarda da öyleydi gibi anymsadym(ler diyorum ama 1'den fazla my bilemedim). 2-Yç aksam sanki biraz kontrastlama istiyor. Gölgeleme ya da eskitme de diyebiliriz, ne isterseniz:} Yöntem önerme densizli?inde bulunmayaca?ym, ne gibi bir?ey kullanyyorsanyz. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
30mm versyonu olabilir gerçekten aklyma gelmemi?ti bu, çok mantykly. Yni? takymy dikmelerini model klavuzunda gövde rengi vermi?. Bende çok fazla üzerinde durmadym. Nede olsa yok böyle bir?ey ;) Modelin iç kysmyna yykama yaptym ancak çekim deneniyle görülmüyor. Te?ekkürler |
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Burak bey inanyn siz söylemeseydiniz o ?ekil kanardyk ( Top için) bence çok ho? bir eser çykarmy?synyz.
|
|
![]() |
|
baraneng
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
pervane dönüyo mu :) :)
çok ho? olmu? ellerine sa?lyk |
|
Aha... cama yapy?tyrycy damlady
|
|
![]() |
|
Serdar ARBA?
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Bence de çok güzel bir model olmu?.
Özellikle decallerde syfyr parlama! Parlak vernik, decal, microsol yolunu mu izlediniz yoksa ba?ka bir syrrynyz var my? |
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Serdar bey, gövdeye önce parlak vernik atyyorum, (TS-13 spray) ardyndan decalleri uygulayyp (microsol ve micro set ile) tekrar parlak vernik ile mühürlüyorum son kata da duplicolor'un mat verni?ini atyyorum. En önem verdi?im kysym ilk atty?ym parlak vernik. yüzey kesinlikle dümdüz olmaly altta kesinlikle hava kalmamasy için... Baran bey, Evet ikiside dönüyor :)) |
|
|
![]() |
|
mkaya76
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
![]() ![]() ![]() |
Sevdim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |