![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/03/2007 Saat 12:08 |
Herkese selam,
Bu model de özel kuvvetlere ait UH-1N. Modelle ilgili söylenecek fazla bir?ey yok, çok detayly olmamasyna kar?yn benim be?endi?im bir model. En kysa zzamanda birtane daha alyp Türk Deniz Kuvvetleri ASW olarak yapmak istiyoru. Marka: Italeri Ölçek: 1/48 Bu modelle ilgili ilk güze çarpan hatalarym herzamanki gibi temiz olu?u birde neden yapt?yma benimde anlam veremedi?im bakyr rengi mermi ?eridi :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
çok süper olmu? tek kelimeyle harika ellerine eme?ine sa?lyk burakcym kolay gelsin...
|
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
roketatarlar delük olsa daha güzel durur.
gayettene güzel.temizlik iyidir:) |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Roket podlary facia zaten. :) Birde ?imdi farkettim kovan bo?altycyyy oyabilirmi?im...
|
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Burak ço?mu?un gene arkada?ym,ellerine sa?lyk!
|
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Helikopter filosunu azimle tamamlamak için u?ra?an Burak Özdil'e kuvvetli bir alky? istiyoruz... imalat hyzy süper ellerinize sa?lyk...
Tolga |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Arkada?lar cahilli?imi af buyrun bizimkiler bu araçy kullanyyorlarmy.resimli referaslar verirseniz güzel olur.
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Roket atarlaryn çyky?laryny siyah boyarsanyz biraz derinlik kazanyr.
|
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tozbek
Helikopter filosunu azimle tamamlamak için u?ra?an Burak Özdil'e kuvvetli bir alky? istiyoruz... imalat hyzy süper ellerinize sa?lyk... Tolga Bu filoda hangi helikopterler var? |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
![]() ![]() ![]() |
Herkese tekrar merhaba,
Öncelikte deste?iniz için çok te?ekkür ederim. Helikopter modelcili?i ile yakla?yk 3 senedir u?ra?maktayym, burada yayynlamakta oldu?um modeller de son iki sene içerisinde yapty?ym modeller yani bu hafta de?il :) Ke?ke öyle bir yetene?im olsaydy Ufuk gibi... Ancak tezgahta 4 model birden tutuyorum hatta bir tanesini yakyn bir zamanda yapym a?amasyny yayynladym. (T.K.K. AH-1W) kalan 3 modeli de yayynlayaca?ym yakynda. Bir tanesinin modeli yapaca?ym kamuflajla hiç yapylmady bakalym nasyl olacak bende merak ediyorum... Modellerimin hepsi 1/48 ölçekte. Bu ölçek hastalyk oldu bende. Yayynlayaca?ym birkaç model daha var RAH-66, Ka-50, Mi-24 ve AH-64D. Tamamy 48 ölçekli. Bu arada Kara Kuvvetlerimizde bu helikopter kullanylmady ancak silahsyz versiyonu olan AB-212 ve Deniz Kuvvetlerinin AB-212 ASW modelleri mevcut. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |