![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25/02/2007 Saat 02:06 |
Slm nerdeyse hediye fiyatyna edindi?im ikinci el 0 kilometre bir kitdi kendileri. Elimde çekti?i acylardan sonraki hali a?a?ydaki gibidir. Kit çok güzel birle?iyor detay olarakda beni tatmin etti ama decallerini çok sevmedim inceldi?i yerden kopma e?ilimindeler onun haricide yapmasy e?lenceli bitmi? halide göz dolduran bir kit tavsiye olunur.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Dekal yüzeye tam oturmu? gibi görünmüyor,mat vernikten sonra dahada parlamasy mümkün..
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
dekalleri sökme ?ansy kalmadyysa bir kat daha parlak vernik yapylyp mat öyle atylyrsa parlama minimuma iner diye dü?ünüyorum.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Decallere dokunma,ben parlama filan görmedim ama kanat-gövde tesviyesini es geçmi?sin.
|
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Haklysynyz. Tesviye boyama öncesi yeterli gözükmü?tü gözüme, ama boya sonrasy bazy yerler fazla syrytty
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |